Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Му вика за разлика од тебе јас иам ЈАКО срце бе алооооооо !! Исмева болен човек .. со слабо срце кој за малце ќе умреше. Тргни настрана и Игор и што правел у животот и нејзе и сите други работи..

Уште малце да беше поуба грда че ја викале, кој ја пушти на мис оваа грево да и го бери

Sent from my iPhone using Tapatalk

Му вика за разлика од тебе јас иам ЈАКО срце бе алооооооо !! Исмева болен човек .. со слабо срце кој за малце ќе умреше. Тргни настрана и Игор и што правел у животот и нејзе и сите други работи..

Не беше неговата операција во ФВ воопшто на срцето (од прва рука го знам ова).
Него, бидејќи се спомиња Кардиохирургија ФВ, нашиве "медиумски кртови" шо појма си немаат разбрале дека таму само на срце праат операции и си сврзале чамче муабет дека е опериран од срце...
Далеку од тоа. Му има откажано некоја артерија на ногата или шо знам шо беше (битно нога оперираше) , и да не му ја изваделе можел без една нога да остане пустиот.
А за мисицава, нема муабет, мислам сериозно.

Не беше неговата операција во ФВ воопшто на срцето (од прва рука го знам ова).
Али нема везе...

ахам , јас па така претпоставив , а па зошто така му вика? или у сосема друг контекст

ахам , јас па така претпоставив , а па зошто така му вика? или у сосема друг контекст

da rece nesto, na igor mislam vena mu se zapusi pa mu stavija stent, nema toa vrska so srce

Сигурно тоа шо прочитала по "медиумиве" и сеа како да го навреди прво на тоа и текнало. Ботина селска, ни за ѓубриво неможе да послужи не па за МИС!

Wow еј, ептен му го спопика, Игор сега нема да заспие цела недела ради тоа. Игор за неа е Господ, Бог, не знам другачие како ти доловам. Оваа како прво е НЕПИСМЕНА, како второ нема грам култура, а како трето ја претставува Македонија на изборот за најубава девојка во светот и секоја глупост или правилност што ќе ја направи треба да е свесна дека ќе биде подложна на критики, добри или лоши. Ти за кој кур ги ругаш фудбалерите на Македонија кога се дрва? Кој си ти да ги ругаш? Ова ако идеме според твојата логика, нели.

Инаку, најбитно од се, оваа на постот на Игор вратила со лични навреди, а од тоа подебилно нешто не постои во животот. На тролање/заебавање да вратиш со пцуење/лични навреди е крајно дебилно. Точно е тоа дека Игор многу има згрешено во животот, пред се ради коцката и алкохолот, али дегенкава треба да проживее уште 1000 животи за да биде бар малце од она што е Игор. Немој да ми оправдуваш вакви муфљузи ко оваа вошкава, и ебам тоа неписмената.

Мисир, со чиста совест можам да кажам додека ТИ ги ругаш фудбалерите на Македонија, што поради незнаење, што поради тоа што ќе те сјебат на кладиона, јас во последниве 10 години немам пропуштено повеќе од 5 утакмици на ГраЦки стадион. Како што одам да ги бодрам со Шпанија, така одам и со Луксембург итн итн, затоа споредбата не ти е на место.

Во врска со курвава, жими се' најмило ме боли кур за неа, туку се напињам за реакцијата дека за Игор не смеело ништо да се каже. По трети пат, му ги имам прочитано песните, сум му одел на „свирки“, на претстави ама не е недопирлив. Попознат е од дрољава ама тоа не значи дека он може да се смее на глупоста што ја направи а ако она него го нападне, тогаш е недопирлив и тоа е недопустливо. Ќе си го прашам куров за тоа, според мене нормално.

Што да проживее бе брат, за да го дудла кај Велија да му ги плати долговите? Да го дудла за да му спасат глава? За да проеебе брак поради лихвари и коцкање? За да преебе другарства поради алкохол? Сакаш кога ќе наполниш 55 години да се свртиш назад и да видиш дека животот ти е сјебен поради сите можни пороци на светов и да кажеш „кој кур, барем проживеав“? Прочитај, да видиш тој што мисли, дали баш проживеал или си го сјебал животот.

Курва глупа, се курчи али не дека не смее да враќа ако ја пердашат, поготово како што пиша Фрос, што е во тој „свет“ и знае доста работи за нашиве јавни фаци.[DOUBLEPOST=1447375468][/DOUBLEPOST]
Немој многу да глумиш лудило зублеру грд, прашај ја Фросе зашто се бунев на времето во Администрација за тој идиотот глуп.
За што не си се бунел у редакција, пола постови од твое цмиздрење се.

Он се смее на глупоста што оваа ја направи , она почна да го навредува на секој можен начин , дури и исмевајќи се со неговата болест

Он се смее на глупоста што оваа ја направи , она почна да го навредува на секој можен начин , дури и исмевајќи се со неговата болест
Затоа реков дека е курва глупа ама стави се и во нејзина кожа, кога цела јавност и се иссмева. Мора да се брани некако. Претера да ама Игор не е недопирлив и да не смее да го критикува.

Направи ти глупост и нека дојде некој што го скурцал животот на пороци да ти објаснува, нема да му кажеш „ало, пропали, ти најде да ми објаснуваш бе?“ :)

Од што е курва глупа , каде сите и се смеат за глупостиве што ги прави уште со ова навредиве што ги упатува кон кој стигне , народот не само што и се смее туку и почнува страшно страшно да ја хејта.

.. а пази до вчера никој не знаеше ни дека постои хах:)

Од што е курва глупа , каде сите и се смеат за глупостиве што ги прави уште со ова навредиве што ги упатува кон кој стигне , народот не само што и се смее туку и почнува страшно страшно да ја хејта.

.. а пази до вчера никој не знаеше ни дека постои хах:)
Брат, небитна е за некој да ја хејта, до утре ќе ја заборават. Муабетот е дека јавните личности што ја нападнаа на овој или оној начин, на сите им врати, што е сосема во ред, според мене :)

@Peja989
Кој рече дека е недопирлив или светец? Лично право си е на поединецот дали ќе го почитува Игор или не, и општо за било кого важи тоа. Муабетот е како она вратила на неговото таканаречено исмевање. Со погрдни, одвратни и навредливи зборови, а реално таа неписмена вошка може за курот да му се фати. Тоа што бил коцкар или алкохоличар не може да му го одземе сето знаење што го поседува, а знае многу верувај. :)

Мене ми е глупо што некои ја оправдуваат, леле браво на Игор што му направи, ееееј уоу така треба, а она за срцето го исмева Боже сачувај :facepalm: За Миа да речеме кур ме боли, и таа исти кур ко неа, амеба, дроља, нека кршат глава и двете и нека се отераат у 6 лепе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom