- Член од
- 21 декември 2014
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 23
Здраво, имам тел. doogee x5 , внесени се сите подесувања за вип интернет, меѓутоа интернет нема
ве молам за помош со подесувањата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувај на вакви клипчиња. Јас ти кажувам од лично искуство.Може порано сега тешко
https://www.youtube.com/watch?v=IBkeU4Fli8E
Провери дали ги подржува фреквенциите на вип. Може да е до тоа.Здраво, имам тел. doogee x5 , внесени се сите подесувања за вип интернет, меѓутоа интернет нема
Не верувај на вакви клипчиња. Јас ти кажувам од лично искуство.
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Добар е само што се повеќе има од нив дефекти што ја отфрла сим картицата, не ја чита, а не е до читач за сим со све пробано не проаѓа ... секој телефон си има свои слаби точкиA S4-ката како е покажан? Мислам стандардниот, не мини.
Колку би ме чинело нова батерија за Sony Xperia L? И каде би можел да најдам?
оди во мобилара да ти ја скратат со клешта специјална, сам може да ја утнеш да ја зезнешZemav novo telefonce arno ama prima samo micro sim a jas imam mini sim cartica e sea dali moram da odam do one' da mi ja zamenat mini so micro sim ili sam da si ja iskrojam vo micro dimenzii odnosno dali mozam da ja oshtetam kartickata ako ja skratam vo micro sim dimenzii?
A se plaka li ako vo one' mi ja smenat so micro?оди во мобилара да ти ја скратат со клешта специјална, сам може да ја утнеш да ја зезнеш
или оди во операторот да си земеш нова мала ... твој избор
Се плаќа кај сите, зависи незнам точно колку пари еA se plaka li ako vo one' mi ja smenat so micro?
Ako e bez pari bolje u one' da odam.
Па нема споредба меѓу телефоните, тука веќе е избор на оперативен системЗдраво дечки, мислење за HTC One Mini 2? И споредба со Microsoft Lumia 640 LTE?
Се мислам меѓу овие два телефона, имам Lumia и некако сум приврзан за Windows па не сакам да сменам, али ми го сугерираат HTCво како ептен добар телефон... Па нека пише некој ако имал искуство со HTCто конкретно, или па некој што се разбира во телефони, сеедно
Не сум користел досега HTC, најголема енигма ми е од сите телефони, кажете мани и предности.
@Torte Mobile Извини вака што на секој пост те тагнувам, али знам дека си ги разбираш работиве.![]()