Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво, имам тел. doogee x5 , внесени се сите подесувања за вип интернет, меѓутоа интернет нема
ве молам за помош со подесувањата

Здраво, имам тел. doogee x5 , внесени се сите подесувања за вип интернет, меѓутоа интернет нема
ве молам за помош со подесувањата
Провери дали ги подржува фреквенциите на вип. Може да е до тоа.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

Не верувај на вакви клипчиња. Јас ти кажувам од лично искуство.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
:LOL::LOL:

Што не е во ред со видеото?
Најдобри тестови се тие, за нормална употреба, секојдневно отварање апликации, просто ко грав.

Има разни вакви примери, не е се до хардверот туку и до оптимизација и поддршка на софтвер.

A S4-ката како е покажан? Мислам стандардниот, не мини.
Добар е само што се повеќе има од нив дефекти што ја отфрла сим картицата, не ја чита, а не е до читач за сим со све пробано не проаѓа ... секој телефон си има свои слаби точки
исто така и с4 па и другите самсунзи не се имуни на расипување на еММЦ чипот

неможам да снимам видео , не ми работи звукот и не пушта никакви видеа ,но некогаш коага ке го исклучам и пуштам работи се нормално и така може 2 дена работи и пак исто ?? помошшш инаку sony xperia L иам.[DOUBLEPOST=1447353512][/DOUBLEPOST]неможам да снимам видео , не ми работи звукот и не пушта никакви видеа ,но некогаш коага ке го исклучам и пуштам работи се нормално и така може 2 дена работи и пак исто ?? помошшш инаку sony xperia L иам.

Zemav novo telefonce arno ama prima samo micro sim a jas imam mini sim cartica e sea dali moram da odam do one' da mi ja zamenat mini so micro sim ili sam da si ja iskrojam vo micro dimenzii odnosno dali mozam da ja oshtetam kartickata ako ja skratam vo micro sim dimenzii?

Zemav novo telefonce arno ama prima samo micro sim a jas imam mini sim cartica e sea dali moram da odam do one' da mi ja zamenat mini so micro sim ili sam da si ja iskrojam vo micro dimenzii odnosno dali mozam da ja oshtetam kartickata ako ja skratam vo micro sim dimenzii?
оди во мобилара да ти ја скратат со клешта специјална, сам може да ја утнеш да ја зезнеш
или оди во операторот да си земеш нова мала ... твој избор

Vo Mobimak e 150 denari nova SIM, i ti ja izrabotuvaat vo momentot(podesuvanje preku kompjuter)

Здраво дечки, мислење за HTC One Mini 2? И споредба со Microsoft Lumia 640 LTE?

Се мислам меѓу овие два телефона, имам Lumia и некако сум приврзан за Windows па не сакам да сменам, али ми го сугерираат HTCво како ептен добар телефон... Па нека пише некој ако имал искуство со HTCто конкретно, или па некој што се разбира во телефони, сеедно :D

Не сум користел досега HTC, најголема енигма ми е од сите телефони, кажете мани и предности. :icon_mrgr:

@Torte Mobile Извини вака што на секој пост те тагнувам, али знам дека си ги разбираш работиве. :D

П.С. На GSMArena читам многу лоши мислења... :unsure:

Последно уредено:
Здраво дечки, мислење за HTC One Mini 2? И споредба со Microsoft Lumia 640 LTE?

Се мислам меѓу овие два телефона, имам Lumia и некако сум приврзан за Windows па не сакам да сменам, али ми го сугерираат HTCво како ептен добар телефон... Па нека пише некој ако имал искуство со HTCто конкретно, или па некој што се разбира во телефони, сеедно :D

Не сум користел досега HTC, најголема енигма ми е од сите телефони, кажете мани и предности. :icon_mrgr:

@Torte Mobile Извини вака што на секој пост те тагнувам, али знам дека си ги разбираш работиве. :D
Па нема споредба меѓу телефоните, тука веќе е избор на оперативен систем
мини2 не е лош ама е далеку од ептен добар телефон ...
виндоусот е постабилен, нема лагови, нема да почне да трокира кога ќе се наполни како кај андроидите за месец дена да осетиш успорување глупирање на недораснатиот ОС
mini2 има премалку рам барем за денешна употреба (1гб) и не ... не е исто 1гб на андроид и 1гб на виндоус :)
ако си приврзан за виндоус земи си ја лумиата или барај друга андроид солуција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom