Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Не.Или тролaш или си запијан, трето нема
Мислам и јас сум манџија ама.........
Ти си нормален.
Не.Или тролaш или си запијан, трето нема
Јас колку што знам сите тие се под категорија / мистерија можеш и сам да ги провериш. Знам дека ве намачив ,не тролам само не гледам окултни работи повеќето што ми ги дадоа беа такви .pa mi tie sho gi nabroja deka si gi gledal ne se misterii.,ne ne zaebavaj
Досега само една од предложениве ми се допадна оваа Пајнс и таа ја што ја најдов сам случајно блајндспот.Не тролам и не сум запијен само пребирлив .Или тролaш или си запијан, трето нема
А на руни гледаш какви се серииве и дали би ти се допаднале или како...Јас колку што знам сите тие се под категорија / мистерија можеш и сам да ги провериш. Знам дека ве намачив ,не тролам само не гледам окултни работи повеќето што ми ги дадоа беа такви .
Досега само една од предложениве ми се допадна оваа Пајнс и таа ја што ја најдов сам случајно блајндспот.Не тролам и не сум запијен само пребирлив .
Kolku sho e marcco polo misterija, tolku e I Spartacus.Јас колку што знам сите тие се под категорија / мистерија можеш и сам да ги провериш. Знам дека ве намачив ,не тролам само не гледам окултни работи повеќето што ми ги дадоа беа такви .
Досега само една од предложениве ми се допадна оваа Пајнс и таа ја што ја најдов сам случајно блајндспот.Не тролам и не сум запијен само пребирлив .
Не разбирам што ти е тоа "руни" ?А на руни гледаш какви се серииве и дали би ти се допаднале или како...
А изглеа не разбираш ни што е тоа мистеријаНе разбирам што ти е тоа "руни" ?
Абе ок е тоа да си пребирлив. Народов општо на форумов ти ги изреди најдобрите можни мистерии, мислам докажано најдобрите, било со награди и официјални признанија, било со општа прифатеност и генерална добра оцена, а ти им испонајде мани. И ок е тоа да им најдеш мани, почитувам, ама сите тие што си ги пишал како серии кои ги постави како репер за мистерија не се ни една десеттина добри ко овие шо ти ги наведоа. Плус една од грешките кои ги правиш е тоа што им гледаш трејлери на сериите и носиш одма заклучок за целата серија.Јас колку што знам сите тие се под категорија / мистерија можеш и сам да ги провериш. Знам дека ве намачив ,не тролам само не гледам окултни работи повеќето што ми ги дадоа беа такви .
Проблемот со мене е што повеќето од сериите кои ми ги дадовте вие се базирани на рејтинг .Во глобала во мк се гледаат серии на општо опфатен рејтинг од УСА и еу за кој што мене воопшто не ми се допаѓа .Јас лично не сакам да гледам серија затоа што има добар рејтинг на имдб и останати сајтови .Гледам серии од цел свет немора да е америчка ,се додека јас гледам интересна приказна која нуди нешто добро според мене .А кога веќе објаснуваш со примери вие вака функционирате .Ви паѓа косата и вие барате лек кој е базиран на голем рејтинг од повеќето луѓе и го земате ,но нема ефект бидејќи вие имате друг вид гени и тој општо прифатен лек не делува на вас .Јас барам она што мислам дека ќе делува на мене или ќе остави некаков впечаток .За тоа си во право и јас повеќето од сериите ги симнувам првите 2-3 епизоди па потоа одлучувам .Но овие што ми ги предложивте вие 80 % сметав дека не се за мене и извинете ако ви го трошев времето повеќе нема да напишам мислење во темава фала ви во секој случај .Абе ок е тоа да си пребирлив. Народов општо на форумов ти ги изреди најдобрите можни мистерии, мислам докажано најдобрите, било со награди и официјални признанија, било со општа прифатеност и генерална добра оцена, а ти им испонајде мани. И ок е тоа да им најдеш мани, почитувам, ама сите тие што си ги пишал како серии кои ги постави како репер за мистерија не се ни една десеттина добри ко овие шо ти ги наведоа. Плус една од грешките кои ги правиш е тоа што им гледаш трејлери на сериите и носиш одма заклучок за целата серија.
Има во психологијава едно се вика Halo Еffect, то ти е нешто како носење заклучок за севкупност на една личност само врз една карактеристика шо си видел, во стилот гледаш женска со големи цицки и носиш заклучок дека истата е домаќинка, знае да се онади в кревет, паметна е, можи да нарани 10 деца наеднаш со млеко и така натака. Ме разбираш, само од еден обичен впечаток носиш генерална оценка. Така и со трејлерите. Батали ги. Попрво спушти една епизода од серијата, изгледај и ако не ти ја фаќа умот, тури и таквото и барај друга
Les RevenantsПроблемот со мене е што повеќето од сериите кои ми ги дадовте вие се базирани на рејтинг .Во глобала во мк се гледаат серии на општо опфатен рејтинг од УСА и еу за кој што мене воопшто не ми се допаѓа .Јас лично не сакам да гледам серија затоа што има добар рејтинг на имдб и останати сајтови .Гледам серии од цел свет немора да е америчка ,се додека јас гледам интересна приказна која нуди нешто добро според мене .А кога веќе објаснуваш со примери вие вака функционирате .Ви паѓа косата и вие барате лек кој е базиран на голем рејтинг од повеќето луѓе и го земате ,но нема ефект бидејќи вие имате друг вид гени и тој општо прифатен лек не делува на вас .Јас барам она што мислам дека ќе делува на мене или ќе остави некаков впечаток .За тоа си во право и јас повеќето од сериите ги симнувам првите 2-3 епизоди па потоа одлучувам .Но овие што ми ги предложивте вие 80 % сметав дека не се за мене и извинете ако ви го трошев времето повеќе нема да напишам мислење во темава фала ви во секој случај .
The Missing, подобра е од сите овие глупости заедно[DOUBLEPOST=1446943179][/DOUBLEPOST]мн е хипстерцка и не е базирана на рејтингPerson of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]
Black magic , ocult и такви глупости не гледам Ty.
Не е финтата да те изнервираме бе другарче Таман работа. Инаку ти кажав тоа со рејтингот како можност, потврда за општа прифатеност од страна на поопширна публика за вредноста/квалитетот/сатисфакцијата која ја доживеале од серијата или како сакаш резонирај го. Или то иди како да викаш абе некои од вас се палат по Кафка, Хесе оти високо котираат, ама јас си ја сакам Алимпич и Коелјо да ги читам оти ми чинат кеф. И тоа е ок, ќе прифатиме дека ете такви автори да ти чинат кеф. Не можеме да се согласиме со вкусовите. Ама причинава која ја наведуваш дека не чинеле овие ,,нашиве" ти е во стилот-Ја видов корицата (трејлерот во случајов) од Степски Волк (Хесе) и не ми се бендиса, абе за ништо не чини, што е тоа волци со зелени очи глупости за деца мали.Проблемот со мене е што повеќето од сериите кои ми ги дадовте вие се базирани на рејтинг .Во глобала во мк се гледаат серии на општо опфатен рејтинг од УСА и еу за кој што мене воопшто не ми се допаѓа .Јас лично не сакам да гледам серија затоа што има добар рејтинг на имдб и останати сајтови .Гледам серии од цел свет немора да е америчка ,се додека јас гледам интересна приказна која нуди нешто добро според мене .А кога веќе објаснуваш со примери вие вака функционирате .Ви паѓа косата и вие барате лек кој е базиран на голем рејтинг од повеќето луѓе и го земате ,но нема ефект бидејќи вие имате друг вид гени и тој општо прифатен лек не делува на вас .Јас барам она што мислам дека ќе делува на мене или ќе остави некаков впечаток .За тоа си во право и јас повеќето од сериите ги симнувам првите 2-3 епизоди па потоа одлучувам .Но овие што ми ги предложивте вие 80 % сметав дека не се за мене и извинете ако ви го трошев времето повеќе нема да напишам мислење во темава фала ви во секој случај .