Site 18ki im se so isti kompresor(DA130M1C-31FZ), od Aeci, Aehi pa do Aegi, samo 12kite se so razlicni kompresori
А како е можно кај мене да се качува потрошувачката на 2100 w кога капацитeтот на овој компресор е max. 995 w., само прашувам, фала... исто фала и за претходно, дојдоа сервисери се утврди дека тој error е до падот на напонот (тоа е точно, некогаш паѓа и на 189v, кога е над 210 тогаш не прави никаков проблем).Некој претходно на форумов рече дека надворешната единица тропала или чукала, кај мене работи мн тивко, а во поглед на дефростите досега нема направено ниеден, е сега додуше можда е до поднебјето и влажноста на воздухот, ама и овде долу беше скоро цел месец врнежливо.Во целост јас немам примедби за климата (VIVAX COOL ACP-18CH50AECI) си ја брка работата, затоплувам 50 м кв. со 3 надворешни ѕида, блок без изолација( север, исок, запад), стд. дограма, 4 прозор врати на југ и 2 двокрилни прозори на исток (Леснина, дрвена), ѕидови блок, 2,30м висина таван и постигнува Т за 30-45 мин., сега засега...

Zabavno filmche so prejak soundtrack. And we all know for the movie fanatics we are that a movie with killer soundtrack is rated 10/10 for all you haters out there