Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
12186655_1107532575959870_4660155188836036806_o.jpg

:love::love::love::drk::vozbud:

Рутински...

Новиот договор ќе се објави на 27ми Ноември на годишното собрание.

Шо ве ебам неам ајфон више,вие сите имате 6ки ќутите само....

Мартинез ми се свиѓа како изигра,изигра животински ко шо знае.Грешка беше замената Боа-Бенатиа,немаше да примиме гол,Бенатиа нема играно 2 месеци али добро.

Шо ве ебам неам ајфон више,вие сите имате 6ки ќутите само....

Мартинез ми се свиѓа како изигра,изигра животински ко шо знае.Грешка беше замената Боа-Бенатиа,немаше да примиме гол,Бенатиа нема играно 2 месеци али добро.
Не беше грешка, веќе добиена утакмица е одличен терен за да ја осети тревата по подолгата пауза.

sent from my iPhone 7

Benatia malce spiese ama jbg.
Na Robben mu izbega topkata koga go dribna Cech.Posle kako lud ke brkase hettrik,ako uspeese od taa sansa da postigne gol.

Muller kako gi nasamari trojca pri krajot ama i toj ne uspea da dade gol od mat pozicija.:drk:

Thiago denes caruvase,maestralen natprevar!

Odlicen rezultat,mada krivo mi e sto ne gi napolnija uste malce,epten na kocnica vtoro poluvreme.I prvo poluvreme go izigraa porelaksirano,nemase brza igra kako protiv Porto na primer.So odenje gi napolnija.Ako igraa kako protiv Porto uste nekolku gola ke primea.

Costa epten se navikna na levo krilo,ne treba da go menuva na desno.Coman isto podobar e kako desno krilo.Cudno ama se naviknaa epten na obratnite pozicii.

Petarda za Wengerco i kompanija.:sekcza::motorce:

Грешка беше замената Боа-Бенатиа,немаше да примиме гол,Бенатиа нема играно 2 месеци али добро.

Па го пушти да поигра пола саат зашто се опорави од повредата и веќе неколку дена тренираше со тимот, а при такво водство зошто да не. Еве во сабота и Бадштубер ќе добие неколку минути. :)

CS_oYynWcAEavTh.jpg:large

FCBayern's fans honoured legendary Gerd Müller after he turned 70 on Tuesday

CS_9-xmWoAABNrR.png:large

Pep on Thiago: "He's a big player and personality. He's very strong in the important games. He still has a lot to learn though."

Никој не спомна дека капитенот по подолго време одигра одличен натпревар..
Коста добар,Коман исто , Тиаго и Алаба феноменални.
Петарда да , ама без пуна гас.Можеби е и подобро да не нагазуваат периодов зошто ке ни требаат сите играчи до крајот на сезоната,посебно ЛШ
Тие промашени зицери пари од џеп ми извадија.7+ ја играв сингл и чело и казорла промашија зицери + поништен гол.Кога нејке нејке...

Pak ne razbiram. Za sto sum komentirala? :D
За Даглас на претходната страна одма после постот кај шо праи еластико протиф Франкфурт мислам и сеа ваљда ти дава ново клипче да зирнеш.

Клипче Нимиц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom