Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Пробуваш драма да внесиш во сезоната? :icon_lol:
Kolku sto vidov i procitav,vie veke vnesovte posle M'boro vo Carling kupot,koj bese nebiten.:icon_lol:

Dva pati neuspeh protiv Arsenal e loso,nema tuka opravduvanje.Dali sakas drama da go nareces toa ili kakogod,toa e veke tvoja rabota.:kafence:

Последно уредено:
У недостаток на права криза и нерешено со Ајнтрахт у формација 1-10-0 заличува на криза :pos:

Шала на страна со Арсенал и ја сакам победа,да ги израмниме работите од Лондон и мислам дека победуваме.Технички ни одговара и нерешено.

Нерешено е ок, со тоа и Арсенал ќе имаат какви такви шанси за понатаму (радо би гледал нок-аут фаза со нив отколку со Динамо или Олимпијакос), со пораз веќе и Баерн би биле загрозени за место, така да само да не се изглупираат на терен и да изгубат.
Не сте пишале, наредно коло во купот со Дармштад на домашен терен. (y)

12196010_10208322305041982_5453346281312367162_n.jpg

Како дремеше овој играч во Шахтјор толку сезони.... Фергусон не го донесе пред да замине таму, нешто со документацијата проблем + 342 сопствеништва имаше ама ипак, ваљда имаа очи и другиве клубови. А и не ми делува забеган како стандард Бразилец.

Како дремеше овој играч во Шахтјор толку сезони.... Фергусон не го донесе пред да замине таму, нешто со документацијата проблем + 342 сопствеништва имаше ама ипак, ваљда имаа очи и другиве клубови. А и не ми делува забеган како стандард Бразилец.
Ako ne se lazam koga go barase ferguson u 2009 on imase togas 19 godini,bese the next big thing,najdobar igrac na svetskoto prvenstvo za mladi do 19 i Gremio baraa mnogu pari.

Ferguson ako ne se lazam imase ponuda do niv da go donese na proba 3-4 nedeli ili da go kupi za duplo pomala suma.Oni insistiraa na mnogu pari i taka toa propadna.

Brzo posle toa dojde Sahtor i se dogovorija.

Ako ne se lazam koga go barase ferguson u 2009 on imase togas 19 godini,bese the next big thing,najdobar igrac na svetskoto prvenstvo za mladi do 19 i Gremio baraa mnogu pari.

Ferguson ako ne se lazam imase ponuda do niv da go donese na proba 3-4 nedeli ili da go kupi za duplo pomala suma.Oni insistiraa na mnogu pari i taka toa propadna.

Brzo posle toa dojde Sahtor i se dogovorija.
да ама и тоа со сопствеништвото заебаваше нешто, имаше статии подоцна, а Фергусон после Тевез стана алергичен на такви трансфери. Подоцна пак имаше шанса да го земе, се зашушка пак негде 2013 ама принцип е принцип.

Не е кремац бразилски. Дали што играл и живеел под советска школа - не знам, ама дефинитивно не е како Алвес.

Сигурен сум дека никој не беше свесен за шо е способен играчов пред да дое у Баерн и да покажува вакви игри.

Мислам океј сме го глеале и у Шахтјор али никад не ми остаил ваков впечаток.

Со оглед на тоа дека Рибери е готов веќе овој трансфер ви дое многу добро.

rsz_xabi_alonso.jpg

FCBayern won their last 7 Champions League matches at home, their club record are 9 consecutive home wins. Chase.

FCBayern have scored at least 3 goals in each of their last 5 UCL home games.

Денеска мислам дека ќе играат многу жестоко,очекувам спектакл.

Иначе имаше шпекулација за Алекс Теиксеира,бившиот колега на Даглас.И тој моментално е на дроги,па мислам може да биде полн погодок.Мада се спомнуваат Челзи како негов следен клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom