Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Roma T12+
2' min 1-0[emoji106]

Sent from my LG-D331 using Tapatalk

Bayern 1 T1 1:0
Barsa T2 0
Chelsea 1 0-3
Porto 2 0-3
Olympiakos 1
Roma 1 T1

ajmoo!!!

Ако ја гледаше предходната утакмица ке ти стани јасно за што збориме, во ништо не беше Олимпијакос подобар од Динамо. рамноправни беа, голот падна од никаде во 80 минута.

Динамо дава 1 гол ако сакаш ти и на глава наместисе :)
neka daj be drugar, Olimpijakos koga igra nadvor od Pirea e sosema druga prikazna, na domasen teren tesko gubi Olimpijakos mislam i zatoa koef. e padnat. Ete ve citam deka Zagreb ke bidi desetkuvan na ovaj natprevar pa i toa ima golema uloga kaj koef. za Olimpijakos.
XaXaXa abe oj igraj so barbiki ne e ova za tebe :D

Челзи 1-1
Рома 1и3+
Валенсија x2
Олимпијакос 1

кој ме тераше грдиве грци да ги ирам :tapp:

Овие Зенит кој стигне ги пердаши во рускана лига тука партали прават :tapp:

Единствената што нема гол во прво ја чекам гол во прво да има ...[DOUBLEPOST=1446668997][/DOUBLEPOST]Мислам дека ќе биде 1 Олимпиакос а динамо ќе добие црвен .

Олимпијакос со ништо не покажа во првото полувреме дека може до победа. Напаѓаат али јалово, без посебна идеја.

Лион гомна да јадете!!!

Sent from my C2105 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Бон секоја година носат страшни шутери,не знам како ги наоѓаат ама немаат промашај.Играј си чисто индивидуално + или конечно,скоро и да нема промашај.Јас годинава веќе 5-6 пати ги имам изиграно така,ме немаат паднато..

Еј Билбао се мачат со Олимпија кои се десеткувани ..

Ајде Куманово уште 7 поена во 3/4
Лајна да јадат 7 даваат во 1 и пол минута и после тоа само 7 во 7 минути ...

Бон секоја година носат страшни шутери,не знам како ги наоѓаат ама немаат промашај.Играј си чисто индивидуално + или конечно,скоро и да нема промашај.Јас годинава веќе 5-6 пати ги имам изиграно така,ме немаат паднато..

Еј Билбао се мачат со Олимпија кои се десеткувани ..
Не е до тоа, туку некоја клетва имам од италијанскиве кошарки. Што и да пишам, излегува спротивното. Конечни типови, хендикепи, вкупно поени, било која екипа што и да ја пишам, другото излегува.Бон дома јак ко земја, тепа све живо, даваат по 100 поени, доаѓа некоја си селска жабарска екипа и тепа, само мене тоа ми се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom