Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера излегоа сите утакмици како шо треба, вечерва мора да има еден кикс од Олимпијакос, Порто, Рома, Челзи кој ќе успее да ја избегне таа што нема да излезе би требало да е добитен.
Од друга страна мислам дека Рома е добар гг3+, а може да се проба Валенсија 2 има добар коефициент.
Каква логика човече, по мене за Нобелова награда. Ако се случи кикс нема сигурно да биде затоа што некој МОРАЛО да заебе, аман.

Ако ја гледаше предходната утакмица ке ти стани јасно за што збориме, во ништо не беше Олимпијакос подобар од Динамо. рамноправни беа, голот падна од никаде во 80 минута.

Динамо дава 1 гол ако сакаш ти и на глава наместисе :)
neka daj be drugar, Olimpijakos koga igra nadvor od Pirea e sosema druga prikazna, na domasen teren tesko gubi Olimpijakos mislam i zatoa koef. e padnat. Ete ve citam deka Zagreb ke bidi desetkuvan na ovaj natprevar pa i toa ima golema uloga kaj koef. za Olimpijakos.

Каква логика човече, по мене за Нобелова награда. Ако се случи кикс нема сигурно да биде затоа што некој МОРАЛО да заебе, аман.
Ништо не МОРА да се случи ама од искуство знаеме дека скоро секогаш е така !
Јас ги имам изиграно сите овие да тепаат ама чисто онака имам некој филинг дека некоја ке киксне... Да се надеваме дека ќе излезат сите како што треба па да се радуваме..

Мене само одбраната на Рома ме плаши, никако да ја зачуват мрежата а знајме Леверкузен во напад колку се ефикасни. За да победи Рома треба напаѓачите да бидат ептен расположени за игра т.е да постигнат поќе гола од Леверкузен.
Т1 2+ за мене, посигурен бет ми е :)
ГГ е многу мала 1.55

Имате опција и за 1 И ГГ заедно за Рома, квотата во Моцарт беше 3 и 30. Јас така уплатив. Ете ви за сингл. Поздрав.

toa mozes doma na taa zabulenata so ti vari grav da i go kazes i ne kur me citiraj sTram me fakja da se objasnuvam so tebe
Ти прв ме цитира без потреба, јас не се замарам со никој тука да цитирам поготово не со тебе, изгуби се сега.

Абе зашо го играте Куманово H2? Кај виделе овие од Финска кошарка, има да се погубат во кумановскиот котел. :D

Како се разиграа турците против Берлин ццц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom