Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја гледаше предходната утакмица ке ти стани јасно за што збориме, во ништо не беше Олимпијакос подобар од Динамо. рамноправни беа, голот падна од никаде во 80 минута.
Динамо дава 1 гол ако сакаш ти и на глава наместисе![]()
XaXaXa abe oj igraj so barbiki ne e ova za tebeneka daj be drugar, Olimpijakos koga igra nadvor od Pirea e sosema druga prikazna, na domasen teren tesko gubi Olimpijakos mislam i zatoa koef. e padnat. Ete ve citam deka Zagreb ke bidi desetkuvan na ovaj natprevar pa i toa ima golema uloga kaj koef. za Olimpijakos.
Бон секоја година носат страшни шутери,не знам како ги наоѓаат ама немаат промашај.Играј си чисто индивидуално + или конечно,скоро и да нема промашај.Јас годинава веќе 5-6 пати ги имам изиграно така,ме немаат паднато..Ajde be Bonn..
Не е до тоа, туку некоја клетва имам од италијанскиве кошарки. Што и да пишам, излегува спротивното. Конечни типови, хендикепи, вкупно поени, било која екипа што и да ја пишам, другото излегува.Бон дома јак ко земја, тепа све живо, даваат по 100 поени, доаѓа некоја си селска жабарска екипа и тепа, само мене тоа ми се случува.Бон секоја година носат страшни шутери,не знам како ги наоѓаат ама немаат промашај.Играј си чисто индивидуално + или конечно,скоро и да нема промашај.Јас годинава веќе 5-6 пати ги имам изиграно така,ме немаат паднато..
Еј Билбао се мачат со Олимпија кои се десеткувани ..
Ете го киксотОлимпијакос со ништо не покажа во првото полувреме дека може до победа. Напаѓаат али јалово, без посебна идеја.