UEFA Champions League 2015/2016

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
Абе секако ти се знаеш. Мартинез кога го купивте воопшто не играше прва, башка што и кога играше го ставаа стопер. Никој не негира за сезонава, претходно не беше така.
Aбе дај исклучи се од форумов аман, забега ептен, појма немаш што пишуваш.

Јуп го купи Мартинез и одма играше заден везен. Може не играше прва постава првите неколку утакмици додека се вклопи.
Таа сезона беше најдобар заден везен во светот кога освоија тројна. Стопер го ставале :facepalm:

Сабајлечки ли ги измеша апчињата?!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ганер си ги смешал малце сезоните, под Јуп си играше Хави стандардно ДМ, после Пеп почна стопер да го става :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Значи тој и сезонава едвај да играл за Баерн, мислителов уште е убеден дека играл прва :popce:

Attachments

Последно уредено од модератор:
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.450
Поени од реакции
5.575
Во секој поглед Ремзи Вилшир и Волкот се далеку позначајни за Арсенал.него ли Мартинез, Алаба, Рибери за Баерн.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Еве тука ти пишува. Си го гледал Баерн некогаш освен кога ве натртуваат у ЛШ?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Ќе ме банираат, ама прво да објасниш како тоа Мартинез не играл прва постава кога сме го купиле, после ми даваш слики од оваа сезона, за да на крај пишеш - Под Хејнкес ОК :pos::pos::pos:
Еве вака планинар, оди паси овци шо не мачиш сите.
И првата сезона ПОЛА од утакмиците не ги стартувал, кој ти е тој првотимец бе неписмен

1.png [DOUBLEPOST=1446639768][/DOUBLEPOST]Ovde
Еве тука ти пишува. Си го гледал Баерн некогаш освен кога ве натртуваат у ЛШ?
Ја не гледам збор незначајни овде види побарај поголем диоптер. Исто како 2013 ба Алијанц, ама веројатно си ја испуштил ти неа.......несакајќи

R

red.devil

Гостин
Ќе го банира некој неандерталецов, pls[DOUBLEPOST=1446639195][/DOUBLEPOST]

Дај цитирај кај го прочита тоа и слободен си
Бидејќи на игрнор си кај мене, ја прочитав Фросе и знаев што е работата. Затоа ти пишувам само да знајш кој БЛАМ си. Стелт не ти е ништо крив во случајов. Истото и вчера, не си во состојба да ја сфатиш содржината на пост напишан на Македонски а не па дискусија да се води со тебе. :tapp:
Па згора на се ќе се 'рчка и навредува а потоа ќе пријавува мислења и ќе бара банови.:popce:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
Ако ја разгледаш табелата ќе видиш дека скоро сите утакмици каде што не играл се небитни. Таква табела со тие статистики може да се извади за скоро секој првотимец во Баерн. Таква табела асоцира на ОДМОРАЊЕ на играчот.

Не ме мрзеше да пребројам. 34 има стартувано, 14 не НА КЛУПСКИ план.
Да ти појаснам пошто си глуп - Sub off значи дека играл прва постава.

Само јас сум коњ, ти објаснувам за Баерн.

Последно уредено од модератор:
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.450
Поени од реакции
5.575
Еве вака планинар, оди паси овци шо не мачиш сите.
И првата сезона ПОЛА од утакмиците не ги стартувал, кој ти е тој првотимец бе неписмен

Прегледај го приврзокот 132250[DOUBLEPOST=1446639768][/DOUBLEPOST]Ovde

Ја не гледам збор незначајни овде види побарај поголем диоптер. Исто како 2013 ба Алијанц, ама веројатно си ја испуштил ти неа.......несакајќи
Со кој игравте у следната фаза кога ги победивте на Алианц?

Мартинез и Рибери у топ3 беа на нивните позиции пред повредите. Алаба моментално е најдобар лев бек. Не ко Вилшир кој од 2011 и таа утакмица со Барса нема изиграно ништо. Па добро не ме ни чуди кога таблоидите во Англија ги носат младите ѕвезди до небо, на крај испаднуваат играчи за во Кристал Палас.

Вилшир ке си остане на тоа "талент" Диаби 2.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Tи реков полека со навредите, глупчо неписмен.

Ако ја разгледаш табелата ќе видиш дека скоро сите утакмици каде што не играл се небитни. Таква табела со тие статистики може да се извади за скоро секој првотимец во Баерн. Таква табела асоцира на ОДМОРАЊЕ на играчот.

Не ме мрзеше да пребројам. 34 има стартувано, 14 не НА КЛУПСКИ план.
Само јас сум коњ, ти објаснувам за Баерн.
Код небитни утакмици бе, кое одмарање нека не те фаќа паника. Намали со бекпедалингот, го прими цел сосе мадиња сеа треба и да го искрепиш, планинар.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Мартинез не игра редовно сеа под Пеп ако не се лажам само ради повреди.

Додека беше здрав под Јуп играше ДМ у 4-2-3-1 а кај Пеп редовно играше лажен штопер.

Не знам сеа у каква состојба е и дали е здрав.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231

Мартинез и Рибери у топ3 беа на нивните позиции пред повредите. Алаба моментално е најдобар лев бек. Не ко Вилшир кој од 2011 и таа утакмица со Барса нема изиграно ништо. Па добро не ме ни чуди кога таблоидите во Англија ги носат младите ѕвезди до небо, на крај испаднуваат играчи за во Кристал Палас.

Како доброооо менуваме тема, значи ни нема рамен :bravobe:. Од натртување упс неважи 0-2 на Алијанц не се брои оти не ги поминавте :aplauz: стигнавме до таблоидите во Англија. Ваков спин Латас неможе да смисли(y)

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990

But , but .. they won :facepalm:

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Море другар ти сам се отепа стварно , прво пиша дека Мартинез не играл прва постава и не бил важен играч за Баерн , после извади табела од оваа сезона , каде што он стварно не игра ради повреда и после океј ..

Поентата е клупата на Баерн вреди дупло од првата постава на Арсенал , затоа успех е за Арсенал да успее да ја победи и клупата , како што тоа беше успех и на Барселона. Сеа што клупата на Арсенал е смешна и треба да игра вечер е друга работа .. битно уше сеа се спремате за оправдувања

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.562
Код небитни утакмици бе, кое одмарање нека не те фаќа паника. Намали со бекпедалингот, го прими цел сосе мадиња сеа треба и да го искрепиш, планинар.
Кој бекпедалинг бе, ако на 34 утакмици како прв состав спрема 14 не, еден играч не е првотимец, излези од подфорумот, не се бламирај.

Kajgana Shop

На врв Bottom