Fantasy Champions League 2015/2016

Глупости.
А мене 2 поени од второ коло за Семедо?[DOUBLEPOST=1446413379][/DOUBLEPOST]И на предиктор резултатите? Ништо не се зачува :(

Зошто глупости? 100 пати кликав тогаш Облак и Родригез да ги ставам и ми пишуваше сејвед, но рифреш кога направев пак ми беа на клупа.

Зошто глупости? 100 пати кликав тогаш Облак и Родригез да ги ставам и ми пишуваше сејвед, но рифреш кога направев пак ми беа на клупа.

Пошто на нас повеќе ни одговара да ти беа на клупа :D

Не можам да ги ставам Мата и Фелипе Луис во стартниот тим. Пак зафркава (пишува invalid team), а утре тешко дека ќе можам тоа да го направам, а сакав и еден трансфер да искористам. :rolleyes:

Јас сега направив два трансфери , нема проблем.

Јас сега направив два трансфери , нема проблем.

За трансфери сигурно може, но сакам тие утре што ќе играат како Мата и Луис да ги ставам во стартниот тим и кога кликнам submit за да го потврдам тимот ми пишува invalid team наместо saved team.

За трансфери сигурно може, но сакам тие утре што ќе играат како Мата и Луис да ги ставам во стартниот тим и кога кликнам submit за да го потврдам тимот ми пишува invalid team наместо saved team.

Јас и го променив тимот , ми се зачува , пробај пак.

Гаитан на место на Парехо го сменив само. Го имав уште во најпрвиот тим, после го извадив...гледам има најмногу поени од сите од среден ред извадено, касно ми е сеа, ама јбг....за проба не се зема пари, секако планирам вајлд кард да користам наредно коло. :D Оти после ќе дадат милион слободни трансфери. xD

Марсиал го купив наместо Брахими и го ставив капитен за вечерва. Доволен е еден напаѓач од Порто (Абубакар). Во Израел не верувам да постигнат повеќе од два гола.[DOUBLEPOST=1446577616][/DOUBLEPOST]Ти @DaniBMW што се криеш? Кажи што си направил, како си направил. Не биди таинствен. :D

Уствари на факс си моментално. :icon_mrgr:

Марсиал го купив наместо Брахими и го ставив капитен за вечерва. Доволен е еден напаѓач од Порто (Абубакар). Во Израел не верувам да постигнат повеќе од два гола.[DOUBLEPOST=1446577616][/DOUBLEPOST]Ти @DaniBMW што се криеш? Кажи што си направил, како си направил. Не биди таинствен. :D

Уствари на факс си моментално. :icon_mrgr:

Колоквиумска недела... порано се вратив. :D

Филипе Луис и Бернат ги сменив за Сикера и Рохо.
Изгледа дека и без Белерин ке останам. Не сум баш во тек со случувањата :D

Инаку Брахими беше добар лани, кога беше меѓу играчите од среден ред. Сега како напаѓач не вреди.

Колоквиумска недела... порано се вратив. :D

Филипе Луис и Бернат ги сменив за Сикера и Рохо.
Изгледа дека и без Белерин ке останам. Не сум баш во тек со случувањата :D

Инаку Брахими беше добар лани, кога беше меѓу играчите од среден ред. Сега како напаѓач не вреди.

Кога сме кај Филипе Луис пак не играше, а се сомневав дека ќе игра зашто Симеоне нон стоп ги ротира двајцава ама не сакав -2 поени да губам, секако имам доволно играчи. Него зборот ми беше дека Хуанфран ниту еден натпревар не паузираше сезонава кој е и постар од Ф. Луис али ајде нема веза, да не ја тупам.

Брахими е поскап од Абубакар и повеќе работи за тимот, помага и назад како што сум забележал од некои хајлајтси, а и од ланските натпревари против Баерн кога играа, а Абубакар е себичен гад и затоа го оставив.

Кој баксуз сум , Марсело се повреди . :несвест:

Гаитан на место на Парехо го сменив само. Го имав уште во најпрвиот тим, после го извадив...гледам има најмногу поени од сите од среден ред извадено, касно ми е сеа, ама јбг....за проба не се зема пари, секако планирам вајлд кард да користам наредно коло. :D Оти после ќе дадат милион слободни трансфери. xD
Види го мочкото бе, црвен добива. Сега нема да можам ни да го извадам. :facepalm::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom