Fantasy Champions League 2015/2016

Мене нешто не ми е јасно.
Поените од играчите што играа вчера си остануваат? На пример Алаба има 2 поени и сеа го седнав на клупа на сметка на Орие и Елисеу кои играат сега. Си стојат поените од Алаба? :D

Иначе само Мата не ми игра ти ебан Ван Гал.

Не. Само поените од 11ката се бројат[DOUBLEPOST=1445453109][/DOUBLEPOST]
Мене нешто не ми е јасно.
Поените од играчите што играа вчера си остануваат? На пример Алаба има 2 поени и сеа го седнав на клупа на сметка на Орие и Елисеу кои играат сега. Си стојат поените од Алаба? :D

Иначе само Мата не ми игра ти ебан Ван Гал.

Не. Само поените од 11ката се бројат

Кај го ставив Марсијал , се запустив . :tapp: :pos:

Сaмoубиствo.
16 пoенa oд Нејмaр ги сменив зa 2 oд Гризмaн :D

цццццццццц од куров си гризам што не го стаив Гаитан капитен ај викам овие со Астана играат може да ги истури Гризман све му ебам. Па уште у 58 мин излегол море мрш.[DOUBLEPOST=1445458064][/DOUBLEPOST]Тоо Марсијал само што мислев да те пцујам

Тешеира го стегнав капитен и он бе изеба. Мата и Хименез - 0. Ти ебам измените што ги направив.

Ќе го оставам и наредно коло, ќе им даде 2, ќе видите.

Го сменив Суарез со Де Бријне капитен , а сега гледам не ееееее . Умрена игра , ужассссссссс

Ми пропаднаа 12 бода од Родригез и Облак + Фелипе Луис што го имав, а не играше. Хуанфран дури и асистенција имаше ама џабе и него да сум го имал кога не можев да направам измени. :tapp:

А се смеев прееска дека бегаме со Дани 18 бода од МанУтдЧ[DOUBLEPOST=1445461606][/DOUBLEPOST]
Сaмoубиствo.
16 пoенa oд Нејмaр ги сменив зa 2 oд Гризмaн :D

Е многу убаво си направил.

Пред измените 71 поен, после измените 69.

Не е лошо пак. Добри поени извадив.

Не жалам многу по поените на Нејмар. Очекував Атлетико да им даде доста голови на Астана (што и се случи), а Гризман им е еден од најефикасните во Атлетико, па затоа и ризикував.
Дури 3ца играчи земав, Коке, Луис и Гризман, а останав само со поен :D

Пред измените 71 поен, после измените 69.

Не е лошо пак. Добри поени извадив.

Не жалам многу по поените на Нејмар. Очекував Атлетико да им даде доста голови на Астана (што и се случи), а Гризман им е еден од најефикасните во Атлетико, па затоа и ризикував.
Дури 3ца играчи земав, Коке, Луис и Гризман, а останав само со поен :D

На прво место сум, но не сум задоволен зашто без веза ми пропаднаа + 14 бода (7 од Облак и 7 од Родригез).

Ми пропаднаа 12 бода од Родригез и Облак + Фелипе Луис што го имав, а не играше. Хуанфран дури и асистенција имаше ама џабе и него да сум го имал кога не можев да направам измени. :tapp:

message.jpg
fant ucl.jpg
Родригез и Облак 14 поени :ojeaa:

12 поени повеќе од @DaniBMW и 29 повеќе од @ManUtdChampions :icon_lol:

Овие па Астана со Атлетико играат во вторник од 16ч., пак заради таквите тимови нема да можеме да ги видиме стартните формации на останатите екипи. :tapp:

Глупости.
А мене 2 поени од второ коло за Семедо?[DOUBLEPOST=1446413379][/DOUBLEPOST]И на предиктор резултатите? Ништо не се зачува :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom