Fantasy Champions League 2015/2016

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.800
Поени од реакции
44.086
Не знаат една игра да направат значи. :facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1445421639][/DOUBLEPOST]Го смениле голот на Фегули во автогол.

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
10 поени од вчера. :D
Го стаив Гризман капитен, мора да ја отвори Астана вечерва..... ако игра.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.800
Поени од реакции
44.086
Како асистенти се сметаат Гаја и Фегули. Со Дани ти бегаме 18 бода :icon_lol:

@DaniBMW дај тимот да ти го видам бе :D
Me ебаа сите вчера, Левандовски, Суарез, Мустафи, Парехо, Коста, Алаба.... Башка што Ракитиќ го извадив од тим оти не беше прва постава и после даде 2 гола. Денеска мора да ме вадат Мата, Марсијал (ако игра) и Тешеира.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.400
Me ебаа сите вчера, Левандовски, Суарез, Мустафи, Парехо, Коста, Алаба.... Башка што Ракитиќ го извадив од тим оти не беше прва постава и после даде 2 гола. Денеска мора да ме вадат Мата, Марсијал (ако игра) и Тешеира.
И јас ги имам Мата, Тешеира и ќе видам ако стартуваат Облак и Фелипе Луис ќе ги пуштам зашто сумјам некако дека против Астана ќе ги пуштат, а ќе ми донесат 12 бода двајцата.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.400
Не можам да ги ставам Облак и Тешеира во игра, in play пишува :tapp:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.643
Поени од реакции
59.499
Ќе ризикувам
Гризман го ставив капитен, наместо Нејмар.
И Коке во игра место Коста. Можда ќе добие шанса во второ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене нешто не ми е јасно.
Поените од играчите што играа вчера си остануваат? На пример Алаба има 2 поени и сеа го седнав на клупа на сметка на Орие и Елисеу кои играат сега. Си стојат поените од Алаба? :D

Иначе само Мата не ми игра ти ебан Ван Гал.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.400
Мојш бе сеа јас ги сменав и мене така ми пишуваше, само долу под составот напрај submit
Да, сега ми напиша team saved ok , но откако идам рифреш пак истите играчи ми се на клупа. :facepalm:[DOUBLEPOST=1445451631][/DOUBLEPOST]
Јас па ги направив измените преги (појма неам оти :tapp:) и еве Мата и Хименез не ми играат.
Па јас не ги направив прееска за да видам стартни формации прво, и еве Фелипе Луис и Мата се на клупа, и сега сакам барем Облак и Тешеира да ги ставам, но не бива.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.800
Поени од реакции
44.086
Да, сега ми напиша team saved ok , но откако идам рифреш пак истите играчи ми се на клупа. :facepalm:[DOUBLEPOST=1445451631][/DOUBLEPOST]

Па јас не ги направив прееска за да видам стартни формации прво, и еве Фелипе Луис и Мата се на клупа, и сега сакам барем Облак и Тешеира да ги ставам, но не бива.
Само јас ли да сум заебан? xD

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172

Појма неам кај мене се е во ред

Kajgana Shop

На врв Bottom