Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
не е соодветна тема знам, но дали знаете дали во скопје гравираат ipod ко со праат во америка ?
Правеа во дуна со купен нов за нова година ли така нешто беше, прашај дали може и која цена да ти изгравираат нешто

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
не е соодветна тема знам, но дали знаете дали во скопје гравираат ipod ко со праат во америка ?
Било кој што гравира може тоа да го направи. Обично златари итн би требало да знаат кај да се обратиш.

Член од
4 мај 2014
Мислења
322
Поени од реакции
35
Телефонот не е ни гребнат нема ни паднато а дисплејот не работе? го ставам на полнач се појавува низ екранот црно бели линии и тоа е дали е можно нешто унатре да е ? или мора нов?

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
zdravo decki. imam problem so mojot ajfon 5s. napraviv master reset i sega nemozam da go upalam telefon. se pojavuva bel ekran i logoto na apple. pod logoto pocnuva da se polni onaa linija nekade 2-3 mm i taka ostanuva zakocena.
molam za pomosh i odnapred blagodarime.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
zdravo decki. imam problem so mojot ajfon 5s. napraviv master reset i sega nemozam da go upalam telefon. se pojavuva bel ekran i logoto na apple. pod logoto pocnuva da se polni onaa linija nekade 2-3 mm i taka ostanuva zakocena.
molam za pomosh i odnapred blagodarime.
Да не ти бил џејлбрејкан? стави го во дфу мод и направи ресторе преку иТунес

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
Да не ти бил џејлбрејкан? стави го во дфу мод и направи ресторе преку иТунес
zdravo.
neznam poshto vakov go dobiv .ke mozesh nekako slikovito da mi go poobjasnish ova poshto za prv pat fakjam iphone vo raka odnosno itunes. nemozam da dozvolam pristap od iphone do pc. na ekranot od iphonot imam bela pozadina so logoto na apple i nisto drugo . taka sedi zakocen celo vreme.

Последно уредено:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
zdravo.
neznam poshto vakov go dobiv .ke mozesh nekako slikovito da mi go poobjasnish ova poshto za prv pat fakjam iphone vo raka odnosno itunes. Za da napraesh akaunt odnosno ID na itunes ke treba da se plati ili ima druga opcija.
Прогуглај или на јутуб how to put iphone in dfu ...
за акаунт можеш и преку телефонот бесплатно на iCloud акаунт да си направиш следи таму чекор по чекор, па тој ајКлауд да го користиш за да симнуваш апликации

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
Прогуглај или на јутуб how to put iphone in dfu ...
за акаунт можеш и преку телефонот бесплатно на iCloud акаунт да си направиш следи таму чекор по чекор, па тој ајКлауд да го користиш за да симнуваш апликации
fala ti mnogu za pomoshta.

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Телефонот не е ни гребнат нема ни паднато а дисплејот не работе? го ставам на полнач се појавува низ екранот црно бели линии и тоа е дали е можно нешто унатре да е ? или мора нов?
Свашта е можно, ама не е веројатно.

Нов екран и би требало да си е се ок.

Член од
12 ноември 2013
Мислења
38
Поени од реакции
3
дечки малце ми се изгреба Iphone 5s одзади, дали имате некаде кај што може да се поправи тоа или некаква друга опција?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
дечки малце ми се изгреба Iphone 5s одзади, дали имате некаде кај што може да се поправи тоа или некаква друга опција?
Само комплет замена на куќиште - од 2000-5000 денари, зависно какво куќиште.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Imam edno prasanje, smeniv ekran na iphone 5s, vo gorniot lev i desen agol mi se pojavija dve zolti damki.. Vo sto e problemot i dali ke se izgubat?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Imam edno prasanje, smeniv ekran na iphone 5s, vo gorniot lev i desen agol mi se pojavija dve zolti damki.. Vo sto e problemot i dali ke se izgubat?
Дали имаш менувано дисплејот ? И дали си купил на половно ?

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom