Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Чисто од љубопитност: во кој џеб го чуваше, преден или заден?
Преден, јебеш га на испит само во долги панталони не прима еден професор.

Член од
26 мај 2010
Мислења
77
Поени од реакции
31
Имам iPhone 5s заклучен на Orange UK (ee GB). Ме интересира ако некој има декодирано колку го чинело или пак дали има р сим или х сим за 8.3 систем.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Имам iPhone 5s заклучен на Orange UK (ee GB). Ме интересира ако некој има декодирано колку го чинело или пак дали има р сим или х сим за 8.3 систем.
Скапо е за неверлок, да се проба со р-сим 10 најповолно да поминеш

Член од
9 јануари 2015
Мислења
173
Поени од реакции
131
iPhone 6 со ios 8.3
Проблем со Тоuch ID
(слабо препознавање на
отпечатоци од прсти )
Има ли уште некој со ваков проблем со ios 8.3 ?
Претходно немав никаков проблем со ios 8
Софтвер или хардвер проблем?

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
312
Поени од реакции
167
Што пари е да се смени конекторот за полнач на iPhone 4?

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
gi importirav denes kontaktite od sim ama na pola gi vnese bez iminja (samo brojot) ima nekoj vakov problem na ios 8.4?

Последно уредено:
Член од
25 август 2008
Мислења
160
Поени од реакции
9
Имам ајфон 5 со иос 6.1.4.сакам да му направам апдејт на најновиот иос 8.4. Е сега прашањето ми е дали после апдејтот ќе ми го бара пак првиот јузер на ајклауд,пошто не сум прв корисник да не ми се заклучи телефонот.позз

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Имам ајфон 5 со иос 6.1.4.сакам да му направам апдејт на најновиот иос 8.4. Е сега прашањето ми е дали после апдејтот ќе ми го бара пак првиот јузер на ајклауд,пошто не сум прв корисник да не ми се заклучи телефонот.позз
Сега имаш ли ајклауд активен со фајнд мај ајфон? ако не е твојот ќе ти го побара, па и на формат ќе ти го побара при активација

Член од
25 август 2008
Мислења
160
Поени од реакции
9
Сега имаш ли ајклауд активен со фајнд мај ајфон? ако не е твојот ќе ти го побара, па и на формат ќе ти го побара при активација

Сега имам мој активирано и претходниот што беше ставен од човекот што го земав и тој го знам со јузер и пасс.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Сега имам мој активирано и претходниот што беше ставен од човекот што го земав и тој го знам со јузер и пасс.
Епа направи прво делит акаунт на ајКлауд и после флешувај

Член од
12 август 2012
Мислења
80
Поени од реакции
77
Iphone5 земен настаро од америка работеше овде едно недела две и наеднаш сега не ја препознава сим картицава. Пробано е со друга картица исто така не ја препознава инаку си има најнов упдате на иос е сега дали има некое чаре да се прајт телефонов

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Здраво

Имам проблем со iPhone 5s.. не се уклучува тел освен кога ке го ставам на полнач се појавува логото 1сек и потоа само екранот темно свети, а на пц кога ке го приклучам не го препознава па ни се ни уклучува. Не можам ни во recovery mode да го внесам. Што може да биде проблемот ?

Член од
12 ноември 2013
Мислења
38
Поени од реакции
3
не е соодветна тема знам, но дали знаете дали во скопје гравираат ipod ко со праат во америка ?

Kajgana Shop

На врв Bottom