Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Како се дава игнор, т.е. да не читам мислење од одредена личност? не сум толку упатен во форумот,само го користам за фан клубот,и немам чачкано што и како е.
Ќе стиснеш на името на членот под аватарот на тој што сакаш да го игнорираш, и имаш опција "игнорирај", стисни ја и тоа е тоа.

Како се дава игнор, т.е. да не читам мислење од одредена личност? не сум толку упатен во форумот,само го користам за фан клубот,и немам чачкано што и како е.
еве сликовито за да нема забуни
njVCXch.jpg

Сеа ќе можам сочно да ја пцујам примадоната без да бидам цитиран.
:zloo:
Шала на страна, не сум тука да провоцирам, ја радо би попил и перманентен од фан клубов доколку би постоела можност за Фан клуб на Реал Мадрид vol. 2, фан клуб во кој би можело да се изнесуваат објективни, па и необјективни мислења, за играта на примадоната, како и за играта на тимот. Пошто тука се осеќам ко да мислењето треба да ми го одобри некаков совет на старешини, а тоа ти е исто ко да отидеш у штаб на ДПМНЕ и да почнеш да ги убедуваш дека пастирот е лопов. Доколку модераторите би се сложиле на такво нешто ја у темава не би ви пишал више.

Фала ногу дечки, ми го разубавивте денот..викендот...месецот..

Абе у вторник идеме јако со пун састаф ?

Глеам сите се вратиле на тренинзитте така да ќе го јадат :D

It's that time of the year again..

Kiko Casilla- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Lucas Vázquez- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Rubén Yáñez- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Álvaro Arbeloa- AudiRS 6 Avant4.0 TFSI 560 cv
Nacho- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Denis Cheryshev- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Isco- AudiS7 Sportback4.0 TFSI 450 cv
Danilo- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Gareth Bale- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Casemiro- AudiA7 Sportback3.0 TDI 272 cv
Kroos- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Varane- AudiSQ53.0 TDI 313 cv
Keylor Navas- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Luka Modric- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Carvajal- AudiRS 7 Sportback4.0 TFSI 560 cv
Jesé Rodríguez- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Marcelo- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Karim Benzema- AudiRS 7 Sportback4.0 TFSI 560 cv
Kovacic- AudiQ73.0 TDI 272 cv
James Rodríguez- AudiRS 7 Sportback4.0 TFSI 560 cv
Pepe- AudiQ73.0 TDI 272 cv
Cristiano Ronaldo- AudiRS 6 Avant4.0 TFSI 560 cv
Sergio Ramos- AudiRS 6 Avant4.0 TFSI 560 cv
Rafa Benítez- AudiA83.0 TDI 272 cv

Кајгана фан клуб - курац палац О5

Последно уредено:
Касиља би можел да брани во сабота против Лас Палмас

Во интервју кое што го даваше вечерва за радиото RNE Рафа Бенитез откри дека вториот голман на Реал Мадрид би можел да дебитира во официјалните натпревари во сабота против Лас Палмас. Во овие моменти, Кико е во голема сенка на Кејлор, кој има импресивни настапи на стартот на новата сезона. Во претсезоната Кико бранеше одлично на оние натпревари на кои доби шанса. Но, сега трпеливо го чека својот момент, кој ќе го има во Копа, а можеби и порано.

"Имам огромна доверба во Кико и во Рубен и кога ќе треба да играат, ќе играат. Кико ќе брани со сигурност во Копа, но можеби и на други натпревари. Ако треба да брани против Лас Палмас, ПСЖ или Севиља, не се случило ништо. Сигурен сум дека ќе брани одлично. Точно е дека Кејлор е во врвна форма. Но, има мало преоптоварување на мускулот и мора да го чуваме за да не се случи ништо посериозно. Можно е Касиља да игра против Лас Палмас."

Единствени играчи кои немаа минутажа во новата сезона се токму голманите Кико Касиља и Рубен Јањез. Од друга страна пак, Кејлор Навас и Кристијано Роналдо се единствени со сите одиграни минути до сега. Можеби токму во сабота ќе одмора Кејлор, а ќе дебитира Кико после враќањето назад на Бернабеу.

Најдобар трансфер во Јануари ќе ни биде Де Геа да остане во Манчестер.

Најдобар трансфер во Јануари ќе ни биде Де Геа да остане во Манчестер.
И продолжување на договорот на Навас, нешто што на големо се шпекулираше деновиве...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom