Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај дечките со истанчен вкус да ја потврдат единицата.
Не би знаеле, не гледаат тие такви недубински филмови без meaning и purpose, и знаеш мора секој филм да биде нешто ново и невидено во досегашната филмска ера, нели, оригинално and unique, deep and meaningful, како да бараат пизда за ебење, а не филм за гледање.

Не би знаеле, не гледаат тие такви недубински филмови без meaning и purpose, и знаеш мора секој филм да биде нешто ново и невидено во досегашната филмска ера, нели, оригинално and unique, deep and meaningful, како да бараат пизда за ебење, а не филм за гледање.

tumblr_m1bhnthfho1qhtcy2-jpg.131725

Истенчен или здебелен, факт е дека подфорумов веќе некои две години е во клиничка смрт (како и хуморот на Ред Џон и Корвус) и вреди да се посети двапати месечно, кога MyloXyloto и grande-juve постираат во Moviespotting.

Истенчен или здебелен, факт е дека подфорумов веќе некои две години е во клиничка смрт (како и хуморот на Ред Џон и Корвус) и вреди да се посети двапати месечно, кога MyloXyloto и grande-juve постираат во Moviespotting.
А ти си новороденче на Карлович и Јонзе?

Последно уредено:

А таков е од вишите експерти ко тебе, за кои ако не им се допаѓа некој од вашите ценети филмови е малоумен.

А таков е од вишите експерти ко тебе, за кои ако не им се допаѓа некој од вашите ценети филмови е малоумен.
Прилично сум сигурен дека никому не сум рекол дека е малоумен. Нека ти се допаѓа што било, мене ако не ми се допаѓа ќе речам дека е ѓубре и крај.
А и не знам ти шо се праеше паметен претходната страна, мене ме иритираат само топлите_мразови во светот и се' што тие претставуваат.

download.jpg

Wild Tales и Enemy ги гледав и двата се одлични ама сигурно на повеќето ви се гледани затоа што често сум ги среќавал.
Режисерот на Enemy е истиот тој од Prisoners и треба да се обрне внимание на него во иднина, го бива многу.
Иако ми се допаднаа приказните може ли да те прашам што е толку одлично кај Wild Tales, искрено јас не ја гледам поентата

Иако ми се допаднаа приказните може ли да те прашам што е толку одлично кај Wild Tales, искрено јас не ја гледам поентата
Поента на комедија е да те насмее :) Се зависи хуморот као легнал, мене супер, сигурно и на џимеј...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom