The Walking Dead

niso posebno mn poveke dopre scenata deril brat mu koa go vide nego li ova

Нема лоша епизода сезонава.

Која иронија ако Глен загине заради овој Николас, сакаше да го убие, па не успеа, се смирија, Глен му го спаси животот, за на крај буквално да го повлече во смрт.

Можно е да е Николас а не Глен тој што го растртгнуваат, но и да е така, што после, Глен е легнат на земја опркужен од стотици зомбиња, не е баш изгледна ситуција за преживување, иако Глен и минатата сезона се извади од речиси сигурна смрт, а тоа не го прикажаа како сцена и никогаш не разбравме како му успеа.

Како и да е, глуп начин одбраа за да го тргнат Глен, безвеза ми е како тоа ветеран за преживување и човек кој од секаде наоѓаше излез успеа наивно да биде фатен во слепа уличка.

Meeeeeh dude, seriously? Po tapa umiranje na eden od najstari likovi ne sum videl, ako e mrtov stvarno. A ako pak prezivi ne znam kako ke go sklopat toa? Taka da mislam deka Glenn e prety much dead. Ne mi e zal za nego tolku kolku sto za Maggie, ke ja skrsi ova. Ali tuka e Daryl i dali konecno ke ja vidam mojata zamislena dvojka uste od vtora sezona, huhu :D
Rick nema sansi da umre, najbiten i glaven lik e, ke se izvadi nekako u nego najmalce se somnevam, predator e za zombinjava, mater im ebava, vakov majkoebacki psihopatski hard surviror lik nemam videno! :D

Рик сигурно не умира до финалето на серијата, он е носечкиот лик, само што му беше финтата со раката, како ја повреди не приметив.

Рик сигурно не умира до финалето на серијата, он е носечкиот лик, само што му беше финтата со раката, како ја повреди не приметив.
ја повреди од мачетата што беше заглавена кај телото на зомби, така да, Рик прити мач е мртов, максимум уште една епизода...

ја повреди од мачетата што беше заглавена кај телото на зомби, така да, Рик прити мач е мртов, максимум уште една епизода...
Не е ова Гејм оф Троунс па да умре секој главен карактер.

Се исече му се скрши ножот а имаше и меч во телото на зомбито...
Нема лоша епизода сезонава.

Која иронија ако Глен загине заради овој Николас, сакаше да го убие, па не успеа, се смирија, Глен му го спаси животот, за на крај буквално да го повлече во смрт.

Можно е да е Николас а не Глен тој што го растртгнуваат, но и да е така, што после, Глен е легнат на земја опркужен од стотици зомбиња, не е баш изгледна ситуција за преживување, иако Глен и минатата сезона се извади од речиси сигурна смрт, а тоа не го прикажаа како сцена и никогаш не разбравме како му успеа.

Како и да е, глуп начин одбраа за да го тргнат Глен, безвеза ми е како тоа ветеран за преживување и човек кој од секаде наоѓаше излез успеа наивно да биде фатен во слепа уличка.
Види нели ако некој е прекриен со крв органи и слично и ако иде помеѓу зомбињата не го примеќаат

Али според мене тешко да се деси тоа

Види нели ако некој е прекриен со крв органи и слично и ако иде помеѓу зомбињата не го примеќаат

Али според мене тешко да се деси тоа
Ако е покриен со крв од зомбињата нема да го приметат, ако е покриен со крв на човек има да го намирисаат уште од километар :D

Што знам. Мене ми изгледа на готов. Не гледам начин како би се извлекол од оваа ситуација. И да е Ник над него и да е овој покриен со што било од толку зомбиња некое несакајќи ќе го грицне.
Премногу беше целата епизода посветена на Глен за да го остават жив. Разговорот на токито со Рик исто како првата сезона. Приказната од гризнатиот за жена му иста како таа на Глен и Меги. Саатот на Хершел. RV-то на Дејл што не сака да запали. Глупо е само што никој од другиве нема да знае дали е мртов па може да очекуваме до крај на полусезона потрага по Глен како таа за Софија.

За Рик не се сомневам дека ќе преживее. Како е затерано стадото према Александрија нема да обрнат многу внимание на него. Повредата на раката од до сега прикажаното со такви повреди од инфицирани оружја не би требало да биде проблем. Саша у лудиот период на мостот го бцна Абрахам со ножот па еве го овој уште е жив и здрав. Сега ако одат по стрипот тогаш слободно чао на таа дланка и така десничар е Рик.

Премногу случувања за 1-2 саати(толку време од прилика е поминато во овие 3 епизоди) на почетоков од сезонава. Требаше вакво нешто на почеток зошто овие од Александрија беа премногу како ликови. Вака направија една генерална чистка.

Жал ми е за Меги. Во рок од неколку месеци(недели?) изгуби и татко и сестра и најверојатно маж.Ама ајде биче боље
За тие што не приметивте од последниот разговор меѓу Меги и Глен, Меги е најверојатно бремена

Жив или мртов Глен ептен беше фаца, од забегано азијче што го праќаа по бурек, стана еден од водачите на групата, ја ебеше најјаката женска во постапокалиптичниот свет, тепаше зомбиња како професионален сурвајвор.

А за Меги ептен е жално, многу загуби у краток период, сега и кај неа некоја жичка ќе се откачи.

12063370_10153726038289172_7862443944741633915_n.jpg

А ви текнува на сосема непотребниот разговор меѓу Мишон и Боб Марли? Мислите дека има нешто поврзано со Глен?

"Have you ever been covered in so much blood that you don't know if it's yours, or your friends?"

И друго приметив, кога лежеше доле искачаа црева, а на тоа место се белите дробови.
12189851_867882326621743_3089511148388087067_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom