Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми даде предлог телефон до 350e ? Без разлика андроид / иос

Samsung S5, LG G3, Sony Z3...

Да рутрам телефон шо е добро шо е лошо? се работе за LG

Кој LG? Добро е што ќе добиеш плус некои привилегии, може да одинсталираш непотребни апликации, да ги премествуаш на мемориска картичка за ослободување на меморија итн. Лошо е што губиш гаранција.

Да рутрам телефон шо е добро шо е лошо? се работе за LG
Сѐ е добро. Имаш пристап како на компјутер. Лошо, ако не си сигурен како. За гаранција, врати го како што бил фабрички и уживај ;)

Дечки, ми падна телефонот, пукна екранот во левиот ќош и тачот не функционира. Се работи за Лумиа 520.

Некој искуства со вакво нешто имал, и со ваков телефон? Како е цена за менување на екран, за тачот, каде најубаво да идам за да го оправат, во која мобилара?

Мене ми се одлепи само тачот(на крај ти е исто) на ХТЦ дизајр Ц и промената ме кошташе 1400 денари. на мој другар на галакси 5 го кошташе 200 евра

Што мислење имате за телефоните што се нудат на Алиекспрес?

Има понуда за околу 120-130 долари за телефон со 8 јадрен процесор, 2 гига РАМ, 13 МП камера, 5 инчи екран....многу за толку пари.

Што е финтата? лажат на спецификациите или пак овие `сериозниве` фирми не крадат на велико

Има понуда за околу 120-130 долари за телефон со 8 јадрен процесор, 2 гига РАМ, 13 МП камера, 5 инчи екран....многу за толку пари.

Што е финтата? лажат на спецификациите или пак овие `сериозниве` фирми не крадат на велико
Се што читаш се е точно

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Refurbished се, плус царина и ддв џаолипол кошта

Дечки, ми падна телефонот, пукна екранот во левиот ќош и тачот не функционира. Се работи за Лумиа 520.

Некој искуства со вакво нешто имал, и со ваков телефон? Како е цена за менување на екран, за тачот, каде најубаво да идам за да го оправат, во која мобилара?
Екранот дава слика? ако е само тачот скршен а екранот дава слика, тогаш не е скапа цената 1000че доаѓа со монтажа[DOUBLEPOST=1445704862][/DOUBLEPOST]

Не е се во спецификациите, немаат квалитет, немаат резервни делови, батерии, никаква поддршка софтвер или било како

Екранот дава слика? ако е само тачот скршен а екранот дава слика, тогаш не е скапа цената 1000че доаѓа со монтажа[DOUBLEPOST=1445704862][/DOUBLEPOST]
Не е се во спецификациите, немаат квалитет, немаат резервни делови, батерии, никаква поддршка софтвер или било како
Да да, сликата се си е ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom