Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Сега може да седне пак на клупа. :LOL:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Сеа венгер че му биде крив.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Џон Факинг Тери :facepalm:. Кој му ку* на овој бе. Кој играч си ти ме мајсторе да ти е*ам тикварот.:pov:

W

wicked_1

Гостин
Дечко прво научи ги правилата на фудбалот, после тоа научи убаво да интерпретираш ситуации и на крајот тргни си ги боите од себе за да расудуваш правилно.
Ок знам дека тебе не смее никој да те преиспитува, ама користи поедноставни зборчиња, полесно ќе ги редиш за да имаат поврзаност едни со други, како у квази-колумните што ги пишеш секое коло тука.
За офсајдот нема да пишам, сигурно дома го измери со ленир на тв-то.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Пак ќе повторам - Челзи треба да се гледа за да се исповраќаш ако си препил после излегување и си измешал Јегер, виски, пиво, ракија, шљивовица, вино и млеко. Која очајна екипа.

R

red.devil

Гостин
Сериозно и покрај поразов на Челзи (барем тоа се очекува), изиграа одлично второ полувреме. Тимски, пожртвувано, пресинг, трчање. И покрај се, треба пристапот од вторите 45 минути да го искористат за преокрет на сезоната и да спасат што може да се спаси. Нека заеби Мурињо притисоци, пропаганди, мајнд гејм и нека се фокусира да го мотивира и да го води тимот.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.877
Поени од реакции
10.401
Пичка и матер на ретардираната во публика што се дере, последна утакмица да ти е гомно гадно нервите ми ги искина

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Дедо ми едвај чекал да заврши натпреварот за да ме заебава. Судијата уште свиреше, а него ете го на телефон. Си ќутам, што да правам :sramezliv::toe:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Пак ќе повторам - Челзи треба да се гледа за да се исповраќаш ако си препил после излегување и си измешал Јегер, виски, пиво, ракија, шљивовица, вино и млеко. Која очајна екипа.
Истото можеме да го направиме и Мпосле читањето на твоите постови. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom