razbirashh
No puedo,tengo nobio.
- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 983
- Поени од реакции
- 2.202
Кој по тебе со камен,ти него со банана.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е изненадување дека сте доминантни,кај вас најмалце платениот играч зема плата колку цел состав на Пелистер,реално со ваков состав требаше генг бенг да му напрајте на Пелистер.I ke zaboravev da pisam ama na dvojce pulenive i so vtor sostav sme real madrid za niv.
Pa ve postedija realno, ne deka ne mozevme poveke golovi da vi dademe. Vie se predadovte use koa ne izvlekovte.Не е изненадување дека сте доминантни,кај вас најмалце платениот играч зема плата колку цел состав на Пелистер,реално со ваков состав требаше генг бенг да му напрајте на Пелистер.![]()
Во ред,второ полувреме игравте колку ради реда,муабето ми беше дека играчите од ваша втора постава да играт во било кој клуб во Мк би биле клучни играчи. Така да не е срамота или изненадување ако сте доминантни против толку отепан Пелистер.Pa ve postedija realno, ne deka ne mozevme poveke golovi da vi dademe. Vie se predadovte use koa ne izvlekovte.
Go vadel vizata.Некој можеби знае што е работава со Ромеро?? Колку што знам му помина денеска суспензијата и со Шкендија ке може да игра, а братов на инстаграм си објавува слики од Мексико? Можеби си го фати патот назад овој??
Brat se si e super, nemame pravo da se bunime zaso i taka ke bideme istite na stadion so ideme standard, taka da ne se zamarajte, imaa milion termini vecerni, bez licni karti i nikoj ne doagase.Во 13.30, без гостински навивачи, без ТВ пренос, без никаква медиумска покриеност, карти се купуваат со лични карти и што ли уште не за да ги избркаат и тие 1000 луѓе што планирале да отидат на стадион. До кога бе, до кога!? Ако на натпревар што можеби решава кој ќе биде шампион нема публика, кога ќе има?
Побитно прашање е дали оревите убаво се издробени/изрендани ?И мене прво тоа ми падна во очи, најверојатно ПАПУЧАР
П.С. Дали баклавата е со ореви?![]()