Сега сум помалку-тапчо: ја заокружив стотката со The Godfather.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Danke, 73 од 225 кои до скоро ќе станат 80.
Ме претркале!Danke, 73 од 225 кои до скоро ќе станат 80.![]()
то е затоа што има периоди ко намалувам со филмовите, нешто ќе излезе и немам време.Ме претркале!
И плус се израдував што имам повеќе од некого изгледано!![]()
Кому му кажуваш...то е затоа што има периоди ко намалувам со филмовите, нешто ќе излезе и немам време.
а Gone girl не беше до негде дете на радикален феминизам?Knock knock e dete na nekojsi radikalen feminizam. Gluposti od film.
Isto samo sto GG bese kvalitetno sklopen film i ok glumaа Gone girl не беше до негде дете на радикален феминизам?![]()
Право да ти кажам убаво почна и до половина сценариото и ми се свиѓаше, ама после забега во некој тек што не ми се свиѓаше.![]()
Reasons ????????
Исто и мене. Не можеше да ги достигне Up, или Toy Story 3, на пример.Очигледно само мене не ми легна толку многу Inside Out.
Забавен, интересен и се тоа да, ама не знам, ми фалеше нешто плус за да ми биде феноменален како некои други анимирани.
Secret Life of Pets го чекам јас, тоа ќе биде атракција и се надевам дека нема да ме разочара.
Срце си@џимеј iskoci Youth od Sorrentino, ako sakas dzirni go, moze da ti fati oko, ima dobri kritiki. Ja denovive planiram.