Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
А вие да престанете да ги третирате противничките играчи како Меси и Роналдо за нашите, може? м?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
А вие да престанете да ги третирате противничките играчи како Меси и Роналдо за нашите, може? м?
Цитирај ме пиздооо! Шо со вакви фори, кој е филмов? Цитирај, не да гледам кој-шо коментирал.

Во врска со твојов коментар - worng! Тие шо се подобри за мене подобри се, а тие шо не се - не се и крај! Нема врска дека цело калчо фудбалери се подобри од нашиве. Но то дека пишувате коментари за Перишич кои ги нема дури и за Меси во фан клуб Барса то е точно.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Цитирај ме пиздооо! Шо со вакви фори, кој е филмов? Цитирај, не да гледам кој-шо коментирал.

Во врска со твојов коментар - worng! Тие шо се подобри за мене подобри се, а тие шо не се - не се и крај! Нема врска дека цело калчо фудбалери се подобри од нашиве. Но то дека пишувате коментари за Перишич кои ги нема дури и за Меси во фан клуб Барса то е точно.
Aко сум пишал `вие` немој да мислиш дека ти персирам и ти се обраќам само на тебе. :kuracc:

Најди такви коментари за Перишиќ, баш ме интересира.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
Aко сум пишал `вие` немој да мислиш дека ти персирам и ти се обраќам само на тебе. :kuracc:

Најди такви коментари за Перишиќ, баш ме интересира.
Па јас го начнав то дека кај нас Перишич е на некој начин Меси! Кој требаше да се јави.. Џони? :icon_lol:

Ок, наравно дека нема коментари во кои го фалите за хет-трикот од некни и тој од пред две недели... пошо ги нема.:ROFLMAO:
Али спрема ова шо го прикажува доволно е возвишен за да вашите коментари ги споредам со оние за Меси во нивниот фан клуб. Не сакам да бидам сфатен дека го го плукам, дебито му беше лошо а на другиве е добар, ок аааајдее пофалби да, али ова WOOOOW БОГУ, ЦАРЕ - настрана! ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па јас го начнав то дека кај нас Перишич е на некој начин Меси! Кој требаше да се јави.. Џони? :icon_lol:
А чекај малце...кој го направи тука цар и Меси?..зарем јас реков дека гази и дека е најдобар на теренот?..само напоменав дека се труди и го дава максимумот од себе што е очигледно ...јас се надоврзав за него бидејќи вие како стручњаци заедно со фановите на Милан и Јувентус на форумот го направивте флоп небаре за Скелото се работи а јас само го бранам со факти дека чоекот не игра воопшто лошо...каде згрешив тука?..сакаш да ми кажиш дека Перишич и Кондогбија се флопој?..шо очекувате од нив со ваква поставеност од Манчини?..да даваат секој натпревар по еден гол(иако не му е тоа работа)?..да дриблаат?..да асистираат?...да прават продори?..шо очекувате ете од нив објаснете ми за според ваши критериуми да не бидат флоп...

Само да не забораваш дека фудбалот е тимска игра составена од 11 играчи рамномерно поставени на терен со свој задачи..една индивидуа неможи ништо сам да направи па макар се работи за Супермен..па така е за Перишич и Кондогбија.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
А чекај малце...кој го направи тука цар и Меси?..зарем јас реков дека гази и дека е најдобар на теренот?..само напоменав дека се труди и го дава максимумот од себе што е очигледно ...јас се надоврзав за него бидејќи вие како стручњаци заедно со фановите на Милан и Јувентус на форумот го направивте флоп небаре за Скелото се работи а јас само го бранам со факти дека чоекот не игра воопшто лошо...каде згрешив тука?..сакаш да ми кажиш дека Перишич и Кондогбија се флопој?..шо очекувате од нив со ваква поставеност од Манчини?..да даваат секој натпревар по еден гол(иако не му е тоа работа)?..да дриблаат?..да асистираат?...да прават продори?..шо очекувате ете од нив објаснете ми за според ваши критериуми да не бидат флоп...

Само да не забораваш дека фудбалот е тимска игра составена од 11 играчи рамномерно поставени на терен со свој задачи..една индивидуа неможи ништо сам да направи па макар се работи за Супермен..па така е за Перишич и Кондогбија.
А чекај ти друже малце... Ти да не имаш одено на сеанси? :ROFLMAO: Шо е ова драстична промена на ставови?

Нема врска, не ми падна ти в очи за тоа, други членови беа поназад. Дури и Жервињо не им требал ко го имале Перишич, е то врв беше!

R

red.devil

Гостин
А чекај ти друже малце... Ти да не имаш одено на сеанси? :ROFLMAO: Шо е ова драстична промена на ставови?

Нема врска, не ми падна ти в очи за тоа, други членови беа поназад. Дури и Жервињо не им требал ко го имале Перишич, е то врв беше!
Јас го спомнав Жервињо и трик трик испосерување ама гес уат... не сум фан на Интер и коментарот не беше во контекст да го споредам со Перишиќ туку само мое мислење колку е преценет Куадрадо. :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.691
Поени од реакции
4.540
Јас го спомнав Жервињо и трик трик испосерување ама гес уат... не сум фан на Интер и коментарот не беше во контекст да го споредам со Перишиќ туку само мое мислење колку е преценет Куадрадо. :D
Ојј јеботе шо ми напрај ме збуни, ги посрав децава од страв тука со коментарон на нервоза! :icon_lol::icon_mrgr:

врзан сум бе! :D

D

Darko_ufo

Гостин
Најјак е оној Гуарин што е потпишан со ставот ''Немој бе ти на мене тие фори, Хандановиќ бил голман, кажи ми колку голови и асистенции има дадено?''

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Перишиќ нема направено ништо досега за толку да го пофалите.
"Давал се од себе, и се трудел". Јас викам ако тоа е се од него, досега што покажал сме го јаделе стапот. Едино досега што вреди во Интер е Јоветиќ, и Мурило, пред се мислам се покажаа дека се супер квалитетни засилувања, послем тоа на ред доагаат добрите засилувања како Кондогбиа, Перишиќ, Миранда, и тоа е тоа.

Ако веќе збориме реално, јас сеуште стојам на тоа дека подобро ќе беше Шаќири да останеше во Интер на местото на Перишиќ, и дека овој вториот не е поквалитетен од него во офанзива.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Вечер на гости со Палермо, да видиме дали конечно ќе го игра Љајиќ, за 4 дена пак има утакмица исто на гости со Болоња и после тоа Рома на домашен терен.
Добро би било да врземе две победи пред дербито со Рома :D

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сантон на клупа. Нагатомо стартер, изгледа му доаѓа памет на Манчини.

Ханда​
Нага-Миранда-Муриљо-Телеш
Гуарин-Медел-Кондо
Јојо-Икарди-Перишиќ​

Kajgana Shop

На врв Bottom