Џ
Џонтра Волта
Гостин
А вие да престанете да ги третирате противничките играчи како Меси и Роналдо за нашите, може? м?
Цитирај ме пиздооо! Шо со вакви фори, кој е филмов? Цитирај, не да гледам кој-шо коментирал.А вие да престанете да ги третирате противничките играчи како Меси и Роналдо за нашите, може? м?
Aко сум пишал `вие` немој да мислиш дека ти персирам и ти се обраќам само на тебе.Цитирај ме пиздооо! Шо со вакви фори, кој е филмов? Цитирај, не да гледам кој-шо коментирал.
Во врска со твојов коментар - worng! Тие шо се подобри за мене подобри се, а тие шо не се - не се и крај! Нема врска дека цело калчо фудбалери се подобри од нашиве. Но то дека пишувате коментари за Перишич кои ги нема дури и за Меси во фан клуб Барса то е точно.
Па јас го начнав то дека кај нас Перишич е на некој начин Меси! Кој требаше да се јави.. Џони?Aко сум пишал `вие` немој да мислиш дека ти персирам и ти се обраќам само на тебе.
Најди такви коментари за Перишиќ, баш ме интересира.
А чекај малце...кој го направи тука цар и Меси?..зарем јас реков дека гази и дека е најдобар на теренот?..само напоменав дека се труди и го дава максимумот од себе што е очигледно ...јас се надоврзав за него бидејќи вие како стручњаци заедно со фановите на Милан и Јувентус на форумот го направивте флоп небаре за Скелото се работи а јас само го бранам со факти дека чоекот не игра воопшто лошо...каде згрешив тука?..сакаш да ми кажиш дека Перишич и Кондогбија се флопој?..шо очекувате од нив со ваква поставеност од Манчини?..да даваат секој натпревар по еден гол(иако не му е тоа работа)?..да дриблаат?..да асистираат?...да прават продори?..шо очекувате ете од нив објаснете ми за според ваши критериуми да не бидат флоп...Па јас го начнав то дека кај нас Перишич е на некој начин Меси! Кој требаше да се јави.. Џони?![]()
А чекај ти друже малце... Ти да не имаш одено на сеанси?А чекај малце...кој го направи тука цар и Меси?..зарем јас реков дека гази и дека е најдобар на теренот?..само напоменав дека се труди и го дава максимумот од себе што е очигледно ...јас се надоврзав за него бидејќи вие како стручњаци заедно со фановите на Милан и Јувентус на форумот го направивте флоп небаре за Скелото се работи а јас само го бранам со факти дека чоекот не игра воопшто лошо...каде згрешив тука?..сакаш да ми кажиш дека Перишич и Кондогбија се флопој?..шо очекувате од нив со ваква поставеност од Манчини?..да даваат секој натпревар по еден гол(иако не му е тоа работа)?..да дриблаат?..да асистираат?...да прават продори?..шо очекувате ете од нив објаснете ми за според ваши критериуми да не бидат флоп...
Само да не забораваш дека фудбалот е тимска игра составена од 11 играчи рамномерно поставени на терен со свој задачи..една индивидуа неможи ништо сам да направи па макар се работи за Супермен..па така е за Перишич и Кондогбија.
Јас го спомнав Жервињо и трик трик испосерување ама гес уат... не сум фан на Интер и коментарот не беше во контекст да го споредам со Перишиќ туку само мое мислење колку е преценет Куадрадо.А чекај ти друже малце... Ти да не имаш одено на сеанси?Шо е ова драстична промена на ставови?
Нема врска, не ми падна ти в очи за тоа, други членови беа поназад. Дури и Жервињо не им требал ко го имале Перишич, е то врв беше!
Ојј јеботе шо ми напрај ме збуни, ги посрав децава од страв тука со коментарон на нервоза!Јас го спомнав Жервињо и трик трик испосерување ама гес уат... не сум фан на Интер и коментарот не беше во контекст да го споредам со Перишиќ туку само мое мислење колку е преценет Куадрадо.![]()