Rigil
Tu te reconnaîtras
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 6.675
- Поени од реакции
- 7.833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо праиме кога ќе почнат контра мерки?Кога ќе почнат црните листи за забрана на влез во ЕУ , ќе ја видиме бандата на Грујо колку е сложна .![]()
Шо праиме кога ќе почнат контра мерки?

Srbija uvede 90-tite Reciprocitet , vizi na Olbrajt i kompanija ... e sega dali poradi toa Nato gi bombardiraše, neznam... ama i Hrvatska pokaža zabi, hercegovcite prevrtea i zapalija transporter na Kfor...Ќе им забраните на дипломатите од ЕУ да поминуваат од Македонија![]()

BuuuaaahhhaaaahahAaaaПротивникот на Груески е народот !
Што го гласа на 9 изборни циклуси и победува. Ниту еднаш не го остајвте до крај да истера мандат. Е тоа е показател за сериозна опозиција, која мисли Југославија ќе ја врати, а не одра и избрка на улица, ни зема земја и девизи.Противникот на Груески е народот !
Graganska ne graganska misli mu jaСамо напред , сега имате инструкции за граѓанска војна да го спасувате пастирот .![]()

Каков штаПСамо напред , сега имате инструкции за граѓанска војна да го спасувате пастирот .![]()
, еднаш сватете дека тоа се македонци што нејќат да ве гледаат на власт. Лажете и измислувате, едни исти зборови кажувате од форумџии до пратеници (пастир, влада во оставка, фамилијата, зетот, братучедот, вујкото, и да не ги редам) тоа нели е штабско работење. Нели е глупаво да кажувате граѓанско здужение, а полно со членови на СДС, нели е глупаво да кажете независен медиум, (либертас, бриф, +инфо) а врие од такви членови и "слободно умни" новинари. Нели е глупаво да бараш поддршка за нешто, а утре да викаш пу, не важи. Итн......Македонија е последна дупка на Европа , ич не ја боли на Меркелка .
http://www.vijesti.me/eu-vijesti/eu-nadlezni-brzo-i-transparentno-da-istraze-sve-incidente-856801
...
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Ombudsmanu.
.. А кај нас може што сакаш да тресеш по разноразни соросоидни портали, па и онлине весници, ем несе коментарите онЛине (цензурираат) ем пуштаат да се навредува, клевети и шири говор на омраза.. и никој не одговара...