За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
najcevska.jpg

Screenshot_35.jpg

:angel:

Кога ќе почнат црните листи за забрана на влез во ЕУ , ќе ја видиме бандата на Грујо колку е сложна . :свиркам:
Шо праиме кога ќе почнат контра мерки?

Ќе им забраните на дипломатите од ЕУ да поминуваат од Македонија :vozbud:
Srbija uvede 90-tite Reciprocitet , vizi na Olbrajt i kompanija ... e sega dali poradi toa Nato gi bombardiraše, neznam... ama i Hrvatska pokaža zabi, hercegovcite prevrtea i zapalija transporter na Kfor...
kaj nas imaše obid za palenje na us embasy pa posle si napravija pogolema na Kale :(
.. ajde druga rabota, kamo reakcii na EU diplomatite za neredite vo Monte Negro ??? bezobrazen molk, dvojni aršini za opoziconi protesti ... dokoga će ni pravat fuck in brain ??
A se obide EU da vrši pritisok pred izborite i vo Grcija, ama se javi silna reakcija na narodot pa si go svitka baba Merkelka opašot :D

Противникот на Груески е народот !
Што го гласа на 9 изборни циклуси и победува. Ниту еднаш не го остајвте до крај да истера мандат. Е тоа е показател за сериозна опозиција, која мисли Југославија ќе ја врати, а не одра и избрка на улица, ни зема земја и девизи.

Се' има крај , така и Грујо со бандата.

Добро не гледате фудбал , нон стоп сте во штаб? :jajce:

Trpenieto na Makedonecot e pri kraj! Nemoj da barash neshto shto nejkesh da go vidish vo svojot dvor! Zuta minuta i...van hojtevci, bejlievci i mojot omilen kvazi Albanec borjan brajchinski...sve toa na kol ke se nabie! Ne e ova govor na omraza ili neznam sho...pusta realnost! Sekoj ima limit! Sekoj ima granica na trpenie! Plachat ako nema ova nema izbori neznam shto! Ako pukne dogovorot se gleame na ulica! Nema vishe ama ...preku tase..pa da vidime koj e koj!
Ajde!!

Само напред , сега имате инструкции за граѓанска војна да го спасувате пастирот . :bravobe:

Само напред , сега имате инструкции за граѓанска војна да го спасувате пастирот . :bravobe:
Graganska ne graganska misli mu ja;)
Do k.r barem mene ste mi dojdeni...a koj si bara ke si dobie...ne pastiri ne zajkovci ima cirkuz da bide koa ke dojde za Makedonija!
Pazi!!! Ne baraj toa shto nejkesh da te snajde!

Каков штаП :-), еднаш сватете дека тоа се македонци што нејќат да ве гледаат на власт. Лажете и измислувате, едни исти зборови кажувате од форумџии до пратеници (пастир, влада во оставка, фамилијата, зетот, братучедот, вујкото, и да не ги редам) тоа нели е штабско работење. Нели е глупаво да кажувате граѓанско здужение, а полно со членови на СДС, нели е глупаво да кажете независен медиум, (либертас, бриф, +инфо) а врие од такви членови и "слободно умни" новинари. Нели е глупаво да бараш поддршка за нешто, а утре да викаш пу, не важи. Итн...

Македонија е последна дупка на Европа , ич не ја боли на Меркелка . :D

http://www.vijesti.me/eu-vijesti/eu-nadlezni-brzo-i-transparentno-da-istraze-sve-incidente-856801
...
„Važno je da nadležni organi brzo i transparentno istraže sve incidente, koji su se dogodili tokom protesta Demokratskog fronta“, rekla je...
...Portparolka Evropske komisije kazala je i da se još čeka na datum predstavljanja Izvještaja o napretku Crne Gore.
....„Glavna poruka je da se sve fokusira na reforme i na proces evropske integracije jer je to u interesu svih“, zaključila je Kocijančić.
... или причам ти причу кад магарци ричу... а Џукановиќ мува не го лазе..
ЧИТАЈ под текстот:

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Ombudsmanu.

.. А кај нас може што сакаш да тресеш по разноразни соросоидни портали, па и онлине весници, ем несе коментарите онЛине (цензурираат) ем пуштаат да се навредува, клевети и шири говор на омраза.. и никој не одговара...

...

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite Ombudsmanu.
.. А кај нас може што сакаш да тресеш по разноразни соросоидни портали, па и онлине весници, ем несе коментарите онЛине (цензурираат) ем пуштаат да се навредува, клевети и шири говор на омраза.. и никој не одговара...

Па еве гледаш овој погоре искажува фашистички , шовинистички ставови и говор на омраза , ама зависи од медиумот т.е форумов дали ќе го толерира . Сите овие карактеристики на говор на омраза можеш да ги сретнеш кај објавите на Курир , Миленко , Бурекот итн и тоа во најексплицитна форма . Проблемот е што во Македонија НЕ ПОСТОИ владеење на правото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom