Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.745
- Поени од реакции
- 27.744
microsoft toolkitПОМОШ!
За активација на office 2013 што користете?
ама пази која верзија, има доста фејк/заразени
ај ќе ти пратам по пп
microsoft toolkitПОМОШ!
За активација на office 2013 што користете?
Види апдејтирај го драјверот за графичката[DOUBLEPOST=1445121879][/DOUBLEPOST]Лап топ компјутерот го добив од наградна игра.. имаше инсталиран Windows 8 и беше многу бавен и многу ми кочеше.. Го дадов да ми го форматират и да му стават Windows 7.. Ми ставија Windows 7 32 bit и можам да кажам оти е подобар од претходно.. не го користам компјутерот за игри и ми треба само за некои основни работи како на пр. да гледам филм.. арно ама филмот не ми го покажува со добра слика.. претходно со Win 8 филмовите беа со одлична слика.. а сега со 32бит (не се разбирам многу со ова) е лоша.. како да го променам тоа барем филмовите да си ги гледам со нормален квалитет на слика како што ги снимам од интернет, треба ли повторно да се форматира и да му се стави 64bit ?.. Конфигурација на Пц..
Intel(R) Celeron(R) CPU N2840 2.16GHz
2.00 GB RAM (1.89 GB usable)
32 - bit
![]()
http://helpdeskgeek.com/how-to/background-intelligent-transfer-service-will-not-start/Прегледај го приврзокот 130898
Пробав и вака, го дава ова. Може да се среди?
cmd-> run as administrator и пишиПрегледај го приврзокот 130898
Пробав и вака, го дава ова. Може да се среди?
Батали ги тие програми и помини си низ макотрпниот процес (кој сепак неколкупати пократко трае бидејќи е ssd) на инсталирање и префрлање документи.Дечки кој е најдобар програм за клонирање на Windows од ХДД на СДД? Клонирав со овој EaseUS Тоdo, али не ми го бутира ССД сега.
Купи си ссдПостојано имам 100% употреба на хард дискот (Во таск менаџер)...Како да го решам тој проблем.. Проверив со Avast full scan сите фајлови, MalwareAntiBytes и со CCleaner се средив и пак истото... Направив и DiskFragmention и Check for errors на хардот.. Решение?
2 месеци е лаптопот кај мене, не е фората у ссдКупи си ссд
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Фората е токму кај ссд-то и ке ги немаш овие проблеми, windows 10 е оптимизиран баш за ссд затоа трокира на хдд2 месеци е лаптопот кај мене, не е фората у ссд![]()
8.1 имамФората е токму кај ссд-то и ке ги немаш овие проблеми, windows 10 е оптимизиран баш за ссд затоа трокира на хдд
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
купи си i7 со 32GB RAM и два SSDПостојано имам 100% употреба на хард дискот (Во таск менаџер)...Како да го решам тој проблем.. Проверив со Avast full scan сите фајлови, MalwareAntiBytes и со CCleaner се средив и пак истото... Направив и DiskFragmention и Check for errors на хардот.. Решение? Имам Windows 8.1 Enterprise
Не е потребно тролањекупи си i7 со 32GB RAM и два SSD