Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Ставам македонски превод на BS Player и не го чита ми излегуваат некои букви безвеза,а со српскиот нема проблем го чита.Некое решение за ова?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ставам македонски превод на BS Player и не го чита ми излегуваат некои букви безвеза,а со српскиот нема проблем го чита.Некое решение за ова?
Има и многу е едноставно. Десен клик, subtitles, Primary, Subtitle properties, font. Во script избери cyrillic за кириличен превод, Central european за латинично српски (или хрватки или босански ).

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Има и многу е едноставно. Десен клик, subtitles, Primary, Subtitle properties, font. Во script избери cyrillic за кириличен превод, Central european за латинично српски (или хрватки или босански ).
Да знам за тоа и го правам но пак е исто затоа прашувам што може да се направи друго?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Да знам за тоа и го правам но пак е исто затоа прашувам што може да се направи друго?
Не си кажал кој виндоус користиш. Проблемот е во инсталација на кирилична поддршка. Еве кај Виндоус 10 како изгледа, слично е и кај 7 и 8. Ќе се снајдеш.
sss1.jpg
ss1.jpg

s1.jpg

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.860
Поени од реакции
10.705
Зошто не можам да правам апдејти на Виндоус 7? Во Control Panel кај Windows Updates кликам и не се случува ништо, не ми дава да го отворам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто не можам да правам апдејти на Виндоус 7? Во Control Panel кај Windows Updates кликам и не се случува ништо, не ми дава да го отворам.
Да пробаш во сејф мод со нетворкинг?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Computer Management -> Services and Applications -> Services десен клик на Background Intelligent Transfer Service и Start

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Оти не ми ги чита емотиконите на фејсбук? Праќам : P и ми излегва tongue emoticon.

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Не, Хром. Вчера се беше океј. Денеска ова се случува.

Чек, ќе му напрам еден скан па да видам да не има некој вирус закачено.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
Не, Хром. Вчера се беше океј. Денеска ова се случува.

Чек, ќе му напрам еден скан па да видам да не има некој вирус закачено.
Паметно. Обично вирусите имаат за цел да ти ги скријат емоутиконите.

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Не си кажал кој виндоус користиш. Проблемот е во инсталација на кирилична поддршка. Еве кај Виндоус 10 како изгледа, слично е и кај 7 и 8. Ќе се снајдеш.
Прегледај го приврзокот 130696
Прегледај го приврзокот 130697

Прегледај го приврзокот 130698
Ти благодарам ова помогна сега е во ред (y)

Член од
5 септември 2012
Мислења
1.281
Поени од реакции
1.135
ПОМОШ!
За активација на office 2013 што користете?

Kajgana Shop

На врв Bottom