Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ставам македонски превод на BS Player и не го чита ми излегуваат некои букви безвеза,а со српскиот нема проблем го чита.Некое решение за ова?

Ставам македонски превод на BS Player и не го чита ми излегуваат некои букви безвеза,а со српскиот нема проблем го чита.Некое решение за ова?
Има и многу е едноставно. Десен клик, subtitles, Primary, Subtitle properties, font. Во script избери cyrillic за кириличен превод, Central european за латинично српски (или хрватки или босански ).

Има и многу е едноставно. Десен клик, subtitles, Primary, Subtitle properties, font. Во script избери cyrillic за кириличен превод, Central european за латинично српски (или хрватки или босански ).

Да знам за тоа и го правам но пак е исто затоа прашувам што може да се направи друго?

Да знам за тоа и го правам но пак е исто затоа прашувам што може да се направи друго?
Не си кажал кој виндоус користиш. Проблемот е во инсталација на кирилична поддршка. Еве кај Виндоус 10 како изгледа, слично е и кај 7 и 8. Ќе се снајдеш.
sss1.jpg
ss1.jpg

s1.jpg

Зошто не можам да правам апдејти на Виндоус 7? Во Control Panel кај Windows Updates кликам и не се случува ништо, не ми дава да го отворам.

Зошто не можам да правам апдејти на Виндоус 7? Во Control Panel кај Windows Updates кликам и не се случува ништо, не ми дава да го отворам.
Да пробаш во сејф мод со нетворкинг?

Computer Management -> Services and Applications -> Services десен клик на Background Intelligent Transfer Service и Start

Оти не ми ги чита емотиконите на фејсбук? Праќам : P и ми излегва tongue emoticon.

Не, Хром. Вчера се беше океј. Денеска ова се случува.

Чек, ќе му напрам еден скан па да видам да не има некој вирус закачено.

Не, Хром. Вчера се беше океј. Денеска ова се случува.

Чек, ќе му напрам еден скан па да видам да не има некој вирус закачено.
Паметно. Обично вирусите имаат за цел да ти ги скријат емоутиконите.

Не си кажал кој виндоус користиш. Проблемот е во инсталација на кирилична поддршка. Еве кај Виндоус 10 како изгледа, слично е и кај 7 и 8. Ќе се снајдеш.
Прегледај го приврзокот 130696
Прегледај го приврзокот 130697

Прегледај го приврзокот 130698

Ти благодарам ова помогна сега е во ред (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom