Голема акција на МВР: Се апсат соработници на терористите од Дива Населба

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
После информацијава за големата акција на МВР, јас сум целосно дефокусиран, дезориентиран, дехидриран и речиси целосно го изгубив помнењето. Брутус, еби се!
Ја видов веста сабајлечки, ја барам темата за акцијата во Куманово за да дополнам , вртам една страна, втора, трета и најдов само за Косовските медиуми што обвинуваат дека била местенка акцијата (Џизс). И така се изроди нова тема:-)

Ова му доаѓа како: Дома со жената се сакавме ама комшијата ни го растури бракот.
Поуката е:
Ако дома стварно сте се почитувале никој од надвор неможе да ве растури.

Така е и со секоја влада- ако го почитува сопствениот народ и покрај сопствените интереси паралелно работи за националните ни Американците ни Русите нема да можат да ја растурат.
На местото од "Плавите" шлемови дојдоа "Црвените" Кмери , изгледа сеа пак ќе ни дојдат плавите шлемови и додека тие си се менуваат и си ги полнат торбите, вие обвинувајте го Цацко дека ни е крив :bravobe:
Сигурен си?
А што ако некој ти каже дека женати те изневерува?Ќе бидеш смирен или ќе конзумораш диазепами и ќе и бидеш сенка или ангажираш агенција да ја следи?

А плавите по навика со војна или превземање власт откако некој се откажал друг начин незнаат

Сигурен си?
А што ако некој ти каже дека женати те изневерува?Ќе бидеш смирен или ќе конзумораш диазепами и ќе и бидеш сенка или ангажираш агенција да ја следи?

А плавите по навика со војна или превземање власт откако некој се откажал друг начин незнаат

Тоа е поентата што напишав. Ако НЕКОЈ ти каже .... :bravobe:

Плавите ја испија крвта на Македонија , Црвените ја земаа душата , а народот тоа им го дозволи ;)

Голема акција на емеро: Брутус оперират по форумов.
Алал да ти е јас сум просто фасциниран од овије твој сознанија.[DOUBLEPOST=1445012706][/DOUBLEPOST]
Теории на заговор и параноја. Ми лајк ит. И поплавите имаа добар тајминг.
Ама добри ликови сте вие у суштина.
Девеес посто сме цвеќа за мирисање, гарантирам, море со две раце потпишвам.

Сигурен си?
Мене не би ми било битно дали жена ми ме изневерува, туку за кои мрачни сили обелоденил тој што обелоденил докази дека жена ми ме изневерува.

Кога сме веќе кај Буревесник...

Типот е психички пореметен и живее во конспиративен свет, сметајќи се себе за истражувачки новинар левел Про.

Не ги одбива ниту најситните информации кои му пристигаат. Газдата да му закасни со плата на работникот 1 ден, буревесник ќе го обајви тоа.

еве денес објави една од најсигурните информации кој му пристигнуваат, Тоше му се јавил

Denes kolku što možev da pročitam, plačete i ronite solzi, osum godini vi go nema, vi nedostasuva!

,,ZABLAGODARETE,, i na Jankulovska... Taa i nejzinite kučinja go gonea do posleden zdiv!

Ama koj da vi go toa objasni!?

инаку он топик, на 19 ти ке имало протест, за случувањата во Куманово

Последно уредено:
Мене само не ми е јасно како тоа сите (според коментарите) знаете дека „Куманово“ е наместено и таму умреа 8 невини полицајци, а се уште сите ви се исти и не се замарате со политика. (y)

Мене само не ми е јасно како тоа сите (според коментарите) знаете дека „Куманово“ е наместено и таму умреа 8 невини полицајци, а се уште сите ви се исти и не се замарате со политика. (y)
Не се сите исти, кој вели дека се исти? o_O

Не може да кажиш дека нова, невина, крцкалче партија како ФРОДЕМ (Фронт за демократска Македонија), која се залага за сè она за што се бореа студентите и слободоумните граѓани во државава (слобода, демократија и департизација на институции), е иста со двете најголеми партии крвопијци кои веќе 25 години континуирано го генгбенгаат македонскиот народ. Не можеш, едноставно.

Само партиски куропушач и глуп човек кој не го интересира демократија и слобода, не би гласал за оваа партија, која впрочем е долго очекуваната трета опција. Јас за нив ќе гласам, а ти? :coffee:

Не се сите исти, кој вели дека се исти? o_O

Не може да кажиш дека нова, невина, крцкалче партија како ФРОДЕМ (Фронт за демократска Македонија), која се залага за сè она за што се бореа студентите и слободоумните граѓани во државава (слобода, демократија и департизација на институции), е иста со двете најголеми партии крвопијци кои веќе 25 години континуирано го генгбенгаат македонскиот народ. Не можеш, едноставно.

Само партиски куропушач и глуп човек кој не го интересира демократија и слобода, не би гласал за оваа партија, која впрочем е долго очекуваната трета опција. Јас за нив ќе гласам, а ти? :coffee:
Народот пак ќе го бира едното од двете зла, секој со сопственото убедување кое е помало зло.
Затоа и не мрднуваме од мртва точка.
Јас си ги следам Ленка на ФБ, мислам дека сеуште не се, но се со амбиции да прераснат од движење, во политичка партија.
Јас нив би ги гласала.
Реално вака, нема толку лоши опции, само народот не им дава шанси, јебига.

Народот пак ќе го бира едното од двете зла, секој со сопственото убедување кое е помало зло.
Затоа и не мрднуваме од мртва точка.
Јас си ги следам Ленка на ФБ, мислам дека сеуште не се, но се со амбиции да прераснат од движење, во политичка партија.
Јас нив би ги гласала.
Реално вака, нема толку лоши опции, само народот не им дава шанси, јебига.
Најдобро ќе беше да има една изборна единица, да не биде само змија или магаре, да се прошара малку, ама јбг, изгледа ништо од тоа..

http://makfax.com.mk/crna-hronika/osloboden-eden-od-uapsenite-po-incidentite-vo-diva-naselba?r1=http://vesti.mk/read/news/6816800/2549207/osloboden-eden-od-uapsenite-po-incidentite-vo-diva-naselba

А и се ослободуваат, против ниту еден од овие нема да се најдат докази и сите ќе бидат вратени во Косово за некој нов напад во иднина.

Како и многу други случаеви до сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom