Голема акција на МВР: Се апсат соработници на терористите од Дива Населба

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Ima i glupsti covekot objavuva s eshto ke mu prata pa e smeshen,
Naj smeshene z amackata pred sdsm koja ja ubile so kalibar 8.6 laupa magnum.
Za neupateni da nauchat magnum e bezmalku siln kako mitrolesko zrno i probva pancir i od dve stani na 1800 metri.
e toa e glupsta koja ja progolatal i ada ne redam slicni.

Читајте Зоран Божиновски и Буревесник за нештата да станат појасни. Шала настрана човекот има два фејсбук профила, фејсбук група која се вика како веб сајтот и веб сајт на кој тој е уредник. До волно пре доволно за да може човек да го проследи. Мој совет ви е да го следите на профилите а највеке во групата пошто освен текстови објавува и рандом ситници битни кои ги добива попатно.
Човекот е жива превара, уценувач и мислам дека нема ни завршено новинарство или шта ја знам што би можеле да се поврзе со работа како новинар, инаку од време на време погоди некоја работа али во главно е далеку од новинар, иако јас не ја сакам оваа корумпирана власт но колку што знам и те како е крив за кривичните дела што му се ставаат на товар п.с мислам дека е рекордер по кривични пријави против него за клевета.

Изеде тежок котек од даравелски и мафија ( шверц на цигари ) што е вредно да с ес помне дас е спомне .
Нај епска глупост е дека тоше е жив и така твдри ден денес.
Гарант котекот остаил последици.

Изеде тежок котек од даравелски и мафија ( шверц на цигари ) што е вредно да с ес помне дас е спомне .
Нај епска глупост е дека тоше е жив и така твдри ден денес.
Гарант котекот остаил последици.
Два профили имал на Фејсбук, гарант си се допишува со самиот себе, шизофреникот. :D

Човекот е жива превара, уценувач и мислам дека нема ни завршено новинарство или шта ја знам што би можеле да се поврзе со работа како новинар, инаку од време на време погоди некоја работа али во главно е далеку од новинар, иако јас не ја сакам оваа корумпирана власт но колку што знам и те како е крив за кривичните дела што му се ставаат на товар п.с мислам дека е рекордер по кривични пријави против него за клевета.
А што е финтава со него, избеган е во друга држава и не можат да го најдат?

Два профили имал на Фејсбук, гарант си се допишува со самиот себе, шизофреникот. :D

А што е финтава со него, избеган е во друга држава и не можат да го најдат?
Во Београд е, несум сигурен има некоја процесна пречка за екстрадиција или шта ја знам, али како и да е лута како глуво куче по књез михајлова и јаде трици на фб, сега нешто погоди мада повеќето му е чиста глупост.

Во Београд е, несум сигурен има некоја процесна пречка за екстрадиција или шта ја знам, али како и да е лута како глуво куче по књез михајлова и јаде трици на фб, сега нешто погоди мада повеќето му е чиста глупост.
Не живее во Нови Сад? Јас така знам.

Не живее во Нови Сад? Јас така знам.
Јас имам информации дека мои луѓе често го среќаваат во Београд и затоа мислам дека таму и живее, е сега можеби сум грешка несум баш најсигурен.

Кога сме веќе кај Буревесник...

Типот е психички пореметен и живее во конспиративен свет, сметајќи се себе за истражувачки новинар левел Про.

Факт е дека голем дел од информациите кои ги добива се вистинити. Нормално, исклучок Тоше моше итн итн.
Луѓето кои поседуваат занимливи информации го користат, односно преку него ги пуштаат во етер. Буревесник има 30.000+ публика и моментално е во Србија со барање за политички азил. Македонија го бара со потерница поради обвинение од акцијата "Шпион".
Исто така факт е дека дел од информациите ги злоупотребува за оцрнување и уценување на јавни ликови, но не за големи суми на пари туку од потреба да биде центар пажња и надеж дека еден ден ќе го прогласет за најдобар новинар во светов.
Досега е тепан и осудуван повеќе пати, и цело семејство го има изложено на ризик. Типот тука не застанува и баш напротив, смртно е жеден за нови фронтови (во последно време го читам, фокусиран е на албанскиов клан дуи муи)
Факт е дека голем дел од сториите што ги пишал пред повеќе години, денес се потврдуваат и добиваат медиумско светло.
Очигледно е дека располага со свиркачи од повеќе сфери во опшеството, не само во Македонија туку и на балканов.
Не ги одбива ниту најситните информации кои му пристигаат. Газдата да му закасни со плата на работникот 1 ден, буревесник ќе го обајви тоа.

Муабетов ми беше.. не е лошо да постојат повеќе фаци ко него. Колку толку, на вистината ќе и е полесно да допре до сите нас.

Муабетов ми беше.. не е лошо да постојат повеќе фаци ко него. Колку толку, на вистината ќе и е полесно да допре до сите нас.
И вистина, и полувистини, и спинови од некои кујни. Сите го користат Божиновски, на некој начин, кога сакаат да лиферуваат некоја информација во јавност. И тоа не е воопшто лошо, некогаш и неточни информации помагаат во разбистрување на сликата за некоја работа.

Тоа што не е баш ментално најстабилен е друг муабет. :D

Последно уредено:
Нормално, исклучок Тоше моше итн итн.
Најди каде вика дека е жив, тоа му го намести српската пропаганда за да се заташка Љиљана.
Добива контра удари за да се намали тежината на самата информација која ја објавува.

Нешто ќе добие попатно, нешто попатно ќе измисли (додека седи на шоља), и така. :D
Така нека биде. :)[DOUBLEPOST=1444981830][/DOUBLEPOST]
Да, така е и сите му поверувавме дека Тоше е виден во Италија. Заборавил да каже само дека е виден на концертот од Тома Здравковиќ
Грешка си Тоше одел само на Лепа Лукиќ. :kezec:[DOUBLEPOST=1444981948][/DOUBLEPOST]
(y)

http://www.plusinfo.mk/vest/43785/uniteti-policijata-na-ahmeti-i-gruevski-uapsi-invalid

Vrvot!![DOUBLEPOST=1444988285][/DOUBLEPOST]
Како и да е едно е јасно, акцијата е направена да се прекрие неизборот на советот на специјалниот обвинител, пред секоја збрка на власта се случуваат акции од типот американски фантастични филмови. И да истите се пуштени само дваица се задржани во притвор, снимката која што ја објави мвр е и те како сомнителна, го апсат човекот у 4 пополнок облечен најверојатно не спие облечен и пред вратата кој ја удираат од внатрешна страна има ставено килим врз теписонот најверојатно да не направат неред. барем така изгледа.
Da ne se navredish izvini unapred ama vrska nemash!
Tepisi stavale da ne im isprljaat po doma, oblecheni a 4 sabajle bilo...se chitash li be pred da kliknesh isprati mislenje a?

http://www.plusinfo.mk/vest/43785/uniteti-policijata-na-ahmeti-i-gruevski-uapsi-invalid

Vrvot!![DOUBLEPOST=1444988285][/DOUBLEPOST]
Da ne se navredish izvini unapred ama vrska nemash!
Tepisi stavale da ne im isprljaat po doma, oblecheni a 4 sabajle bilo...se chitash li be pred da kliknesh isprati mislenje a?
Во стилот за Буревесник :D На темава си да тролаш или да искоментираш за акцијата, моево мислење е исто што и твојот пост се тие тоа замајување на народот, глуп народ секако.

Во стилот за Буревесник :D На темава си да тролаш или да искоментираш за акцијата, моево мислење е исто што и твојот пост се тие тоа замајување на народот, глуп народ секако.
Ne trolam be, samo smeshna mi e analizata na tepihot i odsustvoto na pizami...Izvini ako i so ova te defokusiram od neshto po bitno!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom