- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Решено..... дебилАј мала помош:
Решено..... дебилАј мала помош:
Има и многу е едноставно. Десен клик, subtitles, Primary, Subtitle properties, font. Во script избери cyrillic за кириличен превод, Central european за латинично српски (или хрватки или босански ).Ставам македонски превод на BS Player и не го чита ми излегуваат некои букви безвеза,а со српскиот нема проблем го чита.Некое решение за ова?
Да знам за тоа и го правам но пак е исто затоа прашувам што може да се направи друго?Има и многу е едноставно. Десен клик, subtitles, Primary, Subtitle properties, font. Во script избери cyrillic за кириличен превод, Central european за латинично српски (или хрватки или босански ).
Да пробаш во сејф мод со нетворкинг?Зошто не можам да правам апдејти на Виндоус 7? Во Control Panel кај Windows Updates кликам и не се случува ништо, не ми дава да го отворам.
Computer Management -> Services and Applications -> Services десен клик на Background Intelligent Transfer Service и StartЗошто не можам да правам апдејти на Виндоус 7? Во Control Panel кај Windows Updates кликам и не се случува ништо, не ми дава да го отворам.
Стиснав Stop и пак Start, ќе видиме сега.Computer Management -> Services and Applications -> Services десен клик на Background Intelligent Transfer Service и Start
Мозила користиш?Оти не ми ги чита емотиконите на фејсбук? Праќам : P и ми излегва tongue emoticon.
Паметно. Обично вирусите имаат за цел да ти ги скријат емоутиконите.Не, Хром. Вчера се беше океј. Денеска ова се случува.
Чек, ќе му напрам еден скан па да видам да не има некој вирус закачено.
Ти благодарам ова помогна сега е во редНе си кажал кој виндоус користиш. Проблемот е во инсталација на кирилична поддршка. Еве кај Виндоус 10 како изгледа, слично е и кај 7 и 8. Ќе се снајдеш.
Прегледај го приврзокот 130696
Прегледај го приврзокот 130697
Прегледај го приврзокот 130698