Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако му го продолжат договорот а верувам дека ќе му го продолжат и пружа добри партии под Клоп планирам дрес да си купам од него следна сезона, здравје.

Само од буљаши купуваш дрес :D:D
Опрај се.[DOUBLEPOST=1444776535][/DOUBLEPOST]klop 1.jpg klop 2.jpg klop 3.jpg

Незнаев дека имаш од Стиви,не ми се верува ова.:)

Ама Лукас,Ален ќе ти бидат :sramezliv::sramezliv:
Тој ми е урамен, со потписите. Не можам сега да го вадам, ептен замарање ми е ама ќе го донесам еве на следна утакмица, со Тотенхем, ако не заборавам :)

Иначе, си поштувам и андердогчиња :D

Бентеке по се изгледа нема да е во комбинација за настап против Спарс.

Друго сакав да пишам околу бековите. Искрено не знам колку Гомез и Флано би добивале минутажа, пошто тие се дефанзивно ориентирани бекови а Клоп инсистира на брзи и продорни бекови (баш како Клајн и Морено). Така да на лето очекувам Клоп да пазари едно бекче. :)

Ееееј бе па ти, како којнае што да прогнозираш. Гомез не е ни бек, Флано не е ни лев, нормално. Мислам дека Гомез ќе може да издржи како замена десен бек а со оглед на тоа што Енрике не постои и му истекува договорот, нормално дека ќе се купува бек :)

Иначе, Жељко добил работна дозвола и се појавил денес на Мелвуд.

Ееееј бе па ти, како којнае што да прогнозираш. Гомез не е ни бек, Флано не е ни лев, нормално. Мислам дека Гомез ќе може да издржи како замена десен бек а со оглед на тоа што Енрике не постои и му истекува договорот, нормално дека ќе се купува бек :)

Иначе, Жељко добил работна дозвола и се појавил денес на Мелвуд.

Мислам дека Флано и како десен бек нема да има голем век под Клоп.

Мислам дека Флано и како десен бек нема да има голем век под Клоп.
Тоа не го менува фактот дека не кажа нешто што не е за очекување. Исто како јас да кажам „мислам дека Клоп ќе купува крила“ :D
Ама добро, тебе јако ти е после година дена да пишеш „ви реков“ хахаха

Него, еве ги.

12140595_10153821561302573_2283825132463457699_n.jpg

Gerrard divulges Rodgers’ half-time team-talk after that Chelsea slip…
And Gerrard’s described how Brendan Rodgers demanded his team-mates get him out of jail in the second-half:

I had been straining the whole half to make something happen, so had Luis. Chelsea just kept blunting us. And then I’d slipped. The dressing room was hushed.

“Look,” Brendan said, imploring the other players, “if anyone deserves to be bailed out it’s him.” His finger pointed at me. “Your captain needs you to all pay him back. The amount of times he’s pulled this club out of a mess and changed impossible situations and got players out of trouble are the stuff of legend. Now it’s time you repay him. You’ve got forty-five minutes to do it.” Brendan looked at me. “Stevie, forget it,” he said. “It happens. Let’s all go out and win this game. We can do it.”

Сега го ставив во група :Д

И јас. :D

Хаххахаа дали е можно истовремено да го постиравме? :D[DOUBLEPOST=1444852675][/DOUBLEPOST]Најверојатно Џо Гомез ќе паузира 9 месеци. Да ти ебам репрезентации и се да ти ебам.

Последно уредено:
Алооо кој е тој Флано па за да игра под Клоп ? :)

Леле утре у кафана мора да се објасниме по ова прашање.[DOUBLEPOST=1444856405][/DOUBLEPOST]
Од Флано земи си бе :D

Мислам дека никој у светов нема дрес од Флано. Ни мајка му на Флано гарант нема од син и :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom