Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
@Martin точно е ова шого збора чоечево? И какви гиф се то?
Друже значи мартин ја има играта х100 пати , може да ти продаде код и ти да си ја активираш играта на твој акаунт на стим незнам што не е јасно .

Друже значи мартин ја има играта х100 пати , може да ти продаде код и ти да си ја активираш играта на твој акаунт на стим незнам што не е јасно .
ок ама 500 ми е многу. за 10-11euro ќе ја зеам од стим. Мене ми е за поефтино.

А колку се 10 евра? 400 денари, што ти е поефтино?
Чисто онака прашуем.

Epa zemi ja od steam sega za 11 evra sto prasues po forumi. Ili bar prover cena na steam pred da treskas gluposti. To ti e najevtino sto ke ja najdes koga ne e na sale.

По сторови ја продавам за 8 евра и лета ко алва. Да ми земаш 10+ копии да ти спуштам на 400, вака со една ем за мене заебанција ем никаков бенефит :)

Ако ја најдеш Counter-Strike Anthology во Југотон, ќе те чини 300 денари.

Но со нејзе ги добиваш само Counter-Strike и Counter-Strike: Condition Zero, но не ги добиваш Counter-Strike: Source и Counter-Strike: Global Offensive.

На Steam, со Counter-Strike Anthology доаѓаат и Day of Defeat, Deathmatch Classic и Ricochet, но не знам дали доаѓаат и со оваа оригиналнава копија од Југотон. Но и во едниот и во другиот случај, со Counter-Strike Anthology не доаѓаат Counter-Strike: Source и Counter-Strike: Global Offensive.

Но да не те лажам, не знам ни дали ја имаат сеуште на залиха во Југотон, ни дали цената и понатаму е 300 денари, јас ја купив за 300 денари од Југотон пред повеќе од 2 години.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom