R
Ranta
Гостин
Барам Counter strike 1.6 , Source, Global Offensive. Aко некој продава нека ме извести.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку копии ти требаат?Барам Counter strike 1.6 , Source, Global Offensive. Aко некој продава нека ме извести.

по 1 од секоја и кажи париКолку копии ти требаат?![]()
Имам само Global Offesnive. Ми остааа уште 100тинапо 1 од секоја и кажи пари

100 акаунти? колку бараш за 1?Имам само Global Offesnive. Ми остааа уште 100тина![]()
100 гифови, не акаунти.100 акаунти? колку бараш за 1?
100 клуча т.е кодови од играта сака да каже .100 акаунти? колку бараш за 1?
@Martin точно е ова шого збора чоечево? И какви гиф се то?100 клуча т.е кодови од играта сака да каже .
Друже значи мартин ја има играта х100 пати , може да ти продаде код и ти да си ја активираш играта на твој акаунт на стим незнам што не е јасно .@Martin точно е ова шого збора чоечево? И какви гиф се то?
ок ама 500 ми е многу. за 10-11euro ќе ја зеам од стим. Мене ми е за поефтино.Друже значи мартин ја има играта х100 пати , може да ти продаде код и ти да си ја активираш играта на твој акаунт на стим незнам што не е јасно .
По сторови ја продавам за 8 евра и лета ко алва. Да ми земаш 10+ копии да ти спуштам на 400, вака со една ем за мене заебанција ем никаков бенефиток ама 500 ми е многу. за 10-11euro ќе ја зеам од стим. Мене ми е за поефтино.

ок ама 500 ми е многу. за 10-11euro ќе ја зеам од стим. Мене ми е за поефтино.