Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Украјна вечер вреди да се одигра на толку голем коеф. бидејќи му треба победа, со победа се директно на Европско пласирани додека Шпанците видовме како играат кога немаат мотив, примерот со нас кога играа и плус не се сјајни во последно Шпанците.
Украјна и во гости им се држеше на Шпанија, очекувам многу добра атмосфера вечер и победа за домаќините се разбира :)

Украјна вечер вреди да се одигра на толку голем коеф. бидејќи му треба победа, со победа се директно на Европско пласирани додека Шпанците видовме како играат кога немаат мотив, примерот со нас кога играа и плус не се сјајни во последно Шпанците.
Украјна и во гости им се држеше на Шпанија, очекувам многу добра атмосфера вечер и победа за домаќините се разбира :)
ГГ

Головите хокеј на продужетци не се рачунаат така? Ме уништи хокејов.

Естонија 1х, Белорусија 1, Украјна 1 .
Две да влезат од овие не барам поќе :D

Ајде бе Славија Прага, давајте голови се ви ебам.
И ти ли на нив :facepalm:
Не ке болеше да не се мислев мегу нив и Шумперк и ги одбрав нив згора на све во куцањето оваа ми ја згреши шифрата место 7 со 4 на крај и пишано ми ја имаше Усти и логично тие влегоа овие смрзнаја на 3 гола а ја се вратитв да исправам :bravobe:

Kajgana Magijo,NY Islanders 5.5+
Fala Kajgana,u posledna sekunda .
Uste Odense 5.5+,Buffalo 4.5+ i Metalac 149.5 - za dobivka

Последно уредено:
Словенија 2-2 и 3+, ауу пичка им мајчина ќорава немаат шут во гол цело полувреме против факинг Сан Марино. :facepalm::facepalm:

Едит: Од сите 9 што играат денес не ја пишав Македонија само, демек малер да не ми прави. Сеа гледам на Словенија судел нашиот судија. Е тоа е тоа.

Словенија 2-2 и 3+, ауу пичка им мајчина ќорава немаат шут во гол цело полувреме против факинг Сан Марино. :facepalm::facepalm:

Едит: Од сите 9 што играат денес не ја пишав Македонија само, демек малер да не ми прави. Сеа гледам на Словенија судел нашиот судија. Е тоа е тоа.
Jас 2 и 3+ ја чекам ама ништо.

Да не ја глеа некој Шпанија? Има шанси гол да примат? Уште Украина Т1 1+ ја чекам.

Да не ја глеа некој Шпанија? Има шанси гол да примат? Уште Украина Т1 1+ ја чекам.
Украјна напаѓа бајаги брачко имаше шанса Јармоленко...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Луксембург 2
Литванија 2
Сан марино 3+
Коеф 2,1
Уплата. 500
Со среќа
во три дена два пати копуциве од словенија ми земаат големи уплати па мајкаму стара толку не можевте 0-3 да биде или пак послатки беа парината од х-2 што ја изигравте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom