Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Глупи србенди мајката у пичка да им ја ебам[DOUBLEPOST=1444587155][/DOUBLEPOST]
Italjancive odbojka od gotovo,veresija napravija..
ДОбро ми дојде мене, + поени ја имам, а глупите наши северни соседи ме паѓаат за 2 поени, 20.000 добивка, се по список

Последно уредено:
Германија бре да ви ебам мајката хитлер да стане и да ви го закачи на сите по двапати .. се мислев дали 1&2-4 и си викам да не им запнат да ги товарат со 5 гола .. и ја пишав 1-1&3-5..

Germanija trebase 6:0 dosega da bidi grevoj se
Сега не ми е криво ни да изгубат а тоа сакам .. ебати сакатите играчи имаат напад од пола милион вредност не можат ебан гол да дадат ... така прошлата со Ирска ме заебаа и сега ми паѓаат јако ливче со полска 1 и Шкотска 5+..

мајорка 0-2
каљари 3+
полска 1
грција 1
романија 2
коеф 22
уплата 50ден.
со среќа
п.с.
ракомет
охрид - пелистер 1 1,33коеф
моментално е пуштена на бет365 по мое мислење е добар тип, ако има некој некакво инфо за утакмицава нека го сподели
Браво за тикетов, некој да не има инфо ракометов ши напрај?? Јас не го изиграв некако малку инфо имаше

Луксембург 2
Литванија 2
Сан марино 3+
Коеф 2,1
Уплата. 500
Со среќа

Хибино-Переира 1 1.50 Златна Копачка

Мечот се игра рано наутро во 07:30 часот. Хибино е тенисерка во налет, го освои турнирот во Ташкент и сега следат “нејзините“ турнири со оглед на тоа дека е Јапонка и оваа азиска турнеја и одговара. Телиана Переира е типичен земјаш и не се снаоѓа воопшто на брзите подлоги и искрено не разбирам зошто е 1.50. Веројатно поради ранкингот на Хибино, али таа е тенисерка што бележи одлични резултати во последно време и што тек ќе се качува на ранг листата. Мене ова ми е тежок зицер, среќно ако прати некој.

Не сакам да коментирам типови post festum, ама овој морам затоа што беше класичен пример на безвреден коефициент понуден да се истрчаат луѓето на него...

Не сакам да коментирам типови post festum, ама овој морам затоа што беше класичен пример на безвреден коефициент понуден да се истрчаат луѓето на него...
Ostaj toa, cek od PC da se staam da vidis kakov tiket mi butna kurvata. Inace Pereira ima dve pobedi na tvrfa u zadnjite 10000000000 mecevi, ali ok, tuka sum za da rusam serii. :D

Ostaj toa, cek od PC da se staam da vidis kakov tiket mi butna kurvata. Inace Pereira ima dve pobedi na tvrfa u zadnjite 10000000000 mecevi, ali ok, tuka sum za da rusam serii. :D

Подлогата во женскиот тенис не игра скоро никаква улога. Переира е подобра тенисерка од Хибино, и не може коефициентот на неа да биде повисок. Плус, аргументот дека е ова азиска турнеја која ќе и одговара на Јапонката воопшто не држеше вода, турнирот се игра во Кина, а ако има некој народ кој Кинезите го мразат, тоа се Јапонците. Не дека публиката игра некоја голема улога во тенисот, но верувам дека повеќето навиваа за Переира.

Подлогата во женскиот тенис не игра скоро никаква улога. Переира е подобра тенисерка од Хибино, и не може коефициентот на неа да биде повисок. Плус, аргументот дека е ова азиска турнеја која ќе и одговара на Јапонката воопшто не држеше вода, турнирот се игра во Кина, а ако има некој народ кој Кинезите го мразат, тоа се Јапонците. Не дека публиката игра некоја голема улога во тенисот, но верувам дека повеќето навиваа за Переира.
12167126_10207895409051937_353328295_n.jpg

Значи нема врска, не е голема сума, ништо страшно, ама се нервирам што ми беше задња утакмица, а и си ги сакам ваквите тикети кога ќе фатам вакви утакмици. Тикетов беше скроз на заебанција уплатен, ЦСКА од Кртола ја препишав, Рауфос на тепка го ставив, итн итн. Плус ја имав Германија со хендикеп да тепа, па ја сменив со Катанија и Баерум 2+.
Сега Переира ќе изгуби од некоја 600 пати послаба од Хибино, ќе видиш. Господ да се симне не може да ме убеди дека Переира не е брука за тенисот, куртон тенисерка.

12167126_10207895409051937_353328295_n.jpg

Значи нема врска, не е голема сума, ништо страшно, ама се нервирам што ми беше задња утакмица, а и си ги сакам ваквите тикети кога ќе фатам вакви утакмици. Тикетов беше скроз на заебанција уплатен, ЦСКА од Кртола ја препишав, Рауфос на тепка го ставив, итн итн. Плус ја имав Германија со хендикеп да тепа, па ја сменив со Катанија и Баерум 2+.
Сега Переира ќе изгуби од некоја 600 пати послаба од Хибино, ќе видиш. Господ да се симне не може да ме убеди дека Переира не е брука за тенисот, куртон тенисерка.

Можеби и ќе изгуби следното коло, иако воопшто не е лоша тенисерка. Но за кладењето тоа е потполно ирелевантно. Денес вредноста беше на нејзина страна, таму требаше да одат парите. Не дека доби, можеше и да изгуби, но коефициентот против неа беше безвреден, дури и ако беше добитен. Ако утре понудат превисок коефициент против неа, треба да се кладиме против неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom