Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како демек само одбојкава во моцарт е послаба од СЛ. :D
Или грешам?
Па во глобала СЛ се подобри во квоти, е сега во моцарт на одбојка имаш хендикеп сетови, што во СЛ тоа го немаш. А ќе се погоди текма што можам да ја играм на хен сет со одлича квота како Гер-Тур жени ЕП што заврши и така...

Кај живиш бе ти, во која дупка што не ги знаеш овие работи? :confused: :D:D

Па во глобала СЛ се подобри во квоти, е сега во моцарт на одбојка имаш хендикеп сетови, што во СЛ тоа го немаш. А ќе се погоди текма што можам да ја играм на хен сет со одлича квота како Гер-Тур жени ЕП што заврши и така...

Кај живиш бе ти, во која дупка што не ги знаеш овие работи? :confused: :D:D
Меиденхед, Енгланд живеам моментално на работа таму кај едни роднини инаку ништо неможе да ми стане јасно со тоа квоти, хендикепи и остало кога нонстоп почнав да ги менувам кладилниците и никаде неможам да фатам. Туку сега да те прашам ако знаеш, ВХ како локална кладилница се смета или?

Меиденхед, Енгланд живеам моментално на работа таму кај едни роднини инаку ништо неможе да ми стане јасно со тоа квоти, хендикепи и остало кога нонстоп почнав да ги менувам кладилниците и никаде неможам да фатам. Туку сега да те прашам ако знаеш, ВХ како локална кладилница се смета или?
Со оглед дека ја има низ цела МКД, не е локална.

KajganaMagijo,Zalgiris 159.5 -
Krvta da i ja ebam na onaa guskata u SL sto namesto Chimnitsau 5.5+ mi ja kucal Rosenheim 5.5+ .
Kajgana magijo,napravi cuda Rosenhiem 5.5+ ..tragicno sto i onoj eden eban gol u prva tretina im go ponistile !!

Последно уредено:
Во неа околу 15тина тикети имам напишано за 1 месец и на сите тикети една ме имаше секогаш бутнато и се откажав веќе таму да играм ебати малерот :D
Што да се откажуваш, тргни ја само таа што те бутка и добитен си :giggle:

Многу убава игра во Моцарт е 1Xи2+. 3 ливчиња до сега имам пишано едно влезе на другите 2 по една ме заеба. И коефициентите не се лоши. Ова е за оние кои сакаат малце посигурен тип.

Одбојка Гре-Чеш на 160.5+ со 2 квота е дадена во СЛ. Вреди за сите пари.

Романија х-х
Грција х-х
Или двете 2-3 гола

Ерменија 2-3
Полска 2-3

Лелеле Грциве како никогаш до сега во историјата играат 7+ :ROFLMAO: А кој црни Х на Романија, кога теоретски не им беше сигурно второто место??? :вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom