UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
А зашто да ги банираат!? Се радуваат и имаат право. Дебело се во право се што ни изнапишаа!
Во право се и за нашиот лузерски менталитет. Сега одеднаш не боли курац за фудбал, шо ако сме послаби!?
Ја ќе си навивам за Албанија на ЕП 2016. Како и за останатите екипи од Балканот.

Ако те и тебе убаво викни ги и дома па нека ти пишат се, овде како што правилата важат за мене и за сите ќе важат и за нив.

yea yeaaaa :D

12144654_817675151663743_7004794229926948068_n.jpg

Абе зашто не идете у Албанија ако ја толку сакате? :)
Само дали ќе ве прифатат, тие се културни за разлика од вас од Косово дојдени, планинари.

Иако мора да признаам дека не сте ми баш најомилени како народ, честитки и од мене за пласманот на ЕП. Неверојатен и пред се неочекуван успех. :)

Нека слава и радуаа културно, ама еве са па низ Тетово со добро познатите каурски пи*чки, учк и сл.

Ne be, ke ima pak tepani deca i po nekoj kaurski dukjan ke bide osteten. Znameto nase sto ke go zapalat toa vise ne ni go spomnuvam od sto e vise normalno na nivnite "proslavi". Ocekuvam denovive da ispadnat so novi transparenti na Fudbalskite natprevari od MFL kade ova ke im bide glavna udarna tema.

Do Albancite:
Vi Cestitam za Plasmanot ova e vasiot Moment sega. Inace prv pat vo istorijata nekoja reprezentacija so samo 3 Pobedi uspea da se kvalifikuva za edno EP/SP taka da nema da kazam deka zasluzuvate bas da bidete tamu ali ete srekjata i okolnostite vi se pogodija. Nema da davam Prognozi ne me biva za toa.

На кого честитате бе? Нормални ли сте? Во Македонија живеат, на кого честитате пак ќе ве прашам?? Оној па за Албанија ќе навивал на ЕП, изгуби се одма.

Дури 4 репрезентации се дебитанти на ова Европско првенство. :)

На кого честитате бе? Нормални ли сте? Во Македонија живеат, на кого честитате пак ќе ве прашам?? Оној па за Албанија ќе навивал на ЕП, изгуби се одма.
Нека искочат вечер во чаршија тие што им честитаа, ќе им кажат фала на честитките со неколку бокса во фаца. Али нема везе.

Srbomani i toa kako :) Djabe vi e se, naogjate sitnici i mislite deka ste neshto :D

Ustvari da, koj LUZERSKI MENTALITET covece, koga izgubivme od Srbija 10strani imase pisuvanje za eden cas a eve vecerva taa vasha Srbija zaedno so vas ke ne gledate od TV slednata godina :)

abe prekini so toa Luzerski mentalitet aman. Vie kakvi Pobednici ste :pos:ke pomisle covek deka ste osvoile nekad nesto pa da se kurcate tuka na forum. Dobro e kvalifikacija vo Fudbal ne e mala rabota ali vie se izigravate kako da ste ja otkrile Amerika ebati Narod:vozbud::vozbud::vozbud:

Ај сеа и ти, да живееме ние во Италија нема да си навиваме пак за Македонија? :)
Дури 4 репрезентации се дебитанти на ова Европско првенство. :)
Очекувано, со оглед на тоа што бројот на учесници се зголеми од 16 на 24. :)

Ај сеа и ти, да живееме ние во Италија нема да си навиваме пак за Македонија? :)
Очекувано, со оглед на тоа што бројот на учесници се зголеми од 16 на 24. :)
A они од Албанија да не се доселени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom