Фан клуб - РК Вардар

Столе се жали дека постојано е под удар, а судијава ниеднаш не свирна...
Абе ја вртиме во Кале бе :icon_mrgr:
--- надополнето: 26 април 2012 во 19:31 ---
ае ае овој Манасков, ако го видам во градов жими се ќе го заколам му ебам педерчето

Абе Манасков бе дете така само против РК Овче Поле против нас не :facepalm:

А овој Манасков има да влезам у терен и да го исчукам ќе му ебам мајмунот кај и да го видам низ град мамицата ќе му ја ебам двете нозе ќе му ги искршам никад да не заигра ракомет

За тебе незнам,ама јас оној ушларот ако го видам ке го обесам за бандера,крвта ке му ја ебам така ме нафурал денеска до нема каде.

Једино тоа педерчето Манасков може да напредува.
Си го навлече гневот и он, дава гол и провоцира кај нас.
После ќе плаче зашто ме пцујат луѓето :(

Во глобала се почна вака :D
Со пируетите во Автокоманда, па со славењето погодоци накај нас и покажување кур на дуелот во Кале кога се реши титулата во сезоната кога им го собравме купот и освоивме СЕХА, а продолжи наредната сезона во дуелот кога Прибак ја реши со удар по завршувањето на 60-те минути :icon_mrgr:

Убаво сум рекол пред три години, ќе плаче педерчето...:icon_mrgr:

Со пируетите во Автокоманда, па со славењето погодоци накај нас и покажување кур на дуелот во Кале кога се реши титулата во сезоната кога им го собравме купот и освоивме СЕХА, а продолжи наредната сезона во дуелот кога Прибак ја реши со удар по завршувањето на 60-те минути :icon_mrgr:

Како идеа стиховите од песната што ја пеевте денес? Само првиот и последниот се разбираа :D

Кога им ја земавме титулата во Кале и кога настана фрката со Миркуловски кога му дадоа црвен, педерски кога му отиде на Марковиќ.

Почетокот од видеово.

Ја примети некој фрката меѓу Горбок и Карачиќ или јас трипав?

Иначе, честито победа, Деки ви е лут :D

Заебанција ми е аватарот. Раул Гонзалес е најприсебниот човек на планетава. Човекот го видов во Маракана, примети дека го загледав и дојде да се поздрави ПРВ. Изгледа дека никој не го фермаше па затоа така изреагира, ама за секоја почит е ова.

Не е до тоа туку немаат комплекс на покондурен сељак, од кој патиме ние на Балканов. Не се сметаат за ѕвезди... :)

Како идеа стиховите од песната што ја пеевте денес? Само првиот и последниот се разбираа :D
Дејан ти си брука
Лижеш кај што плукаш
Господ ќе ти прости
Ама не и Комити

РНЛ падна , идеме сега во Копенхаген по 5/5 и ни следуваат 4 дуели , да се биде или не.
Тешка е само со Киелце дома , таа утакмица мислам дека ке ни биде и најважна во групата.Барса и дома и гости ке ги тепаме , сезонава ништо од нив.Кај Киелце на гости реално нема што да бараме , може само да се заебе Гонзалес ако ги форсира таму.
Потоа ни следува
Дома : Монпеље , Кристијанштад , Копенхаген
Гости : Рајн Некар , Пик Сегед.

Тие дома се рутина , исто мислам дека и не треба форсирање во Германија , тие се тепачи ке не осакатат за понатака и ке ни се ебе мајката тек тогаш , пак со кур у џеп ке останеме.
Со Пик Сегед треба јако да се одигра и имаме позитивен биланс.
Реално во најлош случај би завршиле со 9 победи и 5 порази , ама тоа ептен треба мртво да изиграме со Барса Киелце и Рајн што не ми се верува да биде така.

Треба тактички да се одигра во групава бидејки дефинитивно одиме во следна рунда , дсли тоа ке биде во 1/8 или во 1/4 ке видиме.

Како не ти беше мака да копаш по историјата и да се самоцитираш за тоа шо си го напишал пред 3 години...:pos:
Ах леле,и тебе не ти е лесно...:kruna::zver:

Домле стариот хахаха каква петарда беше уште ли е жив бе да му ебам тоа semi кељавицата
Жив е бе зашто да не е жив. :D
Со мали девојчиња работи сега, 13-14 годишна возраст. Шала на страна еден од најдобрите тренери за млади играчи во последниве 20тина години. Ај да не забегуваме оф топиГ. :D

Како не ти беше мака да копаш по историјата и да се самоцитираш за тоа шо си го напишал пред 3 години...:pos:
Ах леле,и тебе не ти е лесно...:kruna::zver:
Знаев кај да барам, убаво ми текнува дека ептен се напаливме за пируетата xD
Се сеќавам дека за наредниот меч во купот кога ги тепавме со пресврт се дерев АЈДЕ СЕГА ПРАВИ ПИРУЕТИ хахаха

vardarfans-dereven-586x330.jpg

Деревен не помина лошо, го чека пауза од 3-4 недели
Posted by: Звонко Ивановски 11/10/2015 in Прв Тим, РК Вардар

Рускиот лев бек во редовите на Вардар, Александер Деревен ќе биде надвор од терените околу 3-4 недели. Еден од најдобрите млади играчи во светот, доби непријатна повреда на вчерашниот дуел против Рајн-некар, поради што мораше да биде изнесен надвор од теренот. Деревен доби непријатна повреда во коленото, при еден груб фаул на противничкиот играч.

Сепак вестите и не се толку лоши, како што изгледаа на прв поглед. Се очекува да биде надвор од терените, околу 3-4 недели. Левиот бек со сигурност ќе ги пропушти следните два натпревари во лигата на шампионите, против екипите на Колдинг и Киелце, како и дуелот против Загреб во сеха-лигата. Му посакуваме побрзо опоравување и враќање на теренот, за помош на својот тим.

Кога видов каква фаца направи откако падна бев сигурен дека ги скина предните вкрстени лигаменти. Но, кога го изнесоа на раце и после кога покажаа за момент на клупата, докторот му го масираше коленото и правеше полека кружни движења. Тука малце ми олесна, зашо ако се скинати лигаментите кружни движења ќе направи на куково лето. :D
Добро е ова за Вардар затоа што ако скинеше лигаменти ќе го изгубевме на минимум 6 месеци и ќе беше лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom