- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.376
- Поени од реакции
- 15.694
Да да, паднат голман со топка што отиде позади него сигурно знае да стане и да трча кон неа... Он не ни беше свесен кај отиде топката, сте играле ли вие некогаш фудбал па да знаете дека има ситуации коа ќе се вртиш како муле у круг без да знаеш кај е топката, иста ситуација и вчера. Башка што, и да знаеше, и да не беше во полн трк Калиниќ, топката секако влезе во гол.
Мислам малце повеќе да се обрати пажња на голманите кога бранат, ништо друго. Мало дете ќе најде логика дека таков шут под пречка со парада се брани со горната рака.
. Колку само добар коментатор,објективен пред се безразлика на тоа што е за Интер секогаш што е можно по објективно се трудеше да гледа на работите (знам дека тоа му е работа али барем не се палеше ко Хрватине на Барса и Реал да им ебам тоа залеџата и ожљедио се).Едвај сум чекал да дое недела бе да пуштам на Телма да им ебам тоа резолуцијата 240 а.к.а шутел,али пак некако што знам јебем ли га поинтересно беше,заразлика од сеа што морам да го слушам оној бидермаерон на Арена што онаниша на Јуве да му ебам Гваринот.Дај да се склопиме да собереме по 1000че да им даеме на Телма нека купат права пак да глеаме на раат крф им ебам покварена.Тоа е тоа у глобала нешто барав низ yt и ми искочи видеово и ми разбуди спомени