MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Според програмата што ја нудат (што иде на Макс ТВ) даваат добри филмови...
Ghost Rider 2
The Expendables
Killers

Добри е Максов со филмскиве канали, само уште на АМЦ да стават некаков скапан превод и топ ќе биде (y)
imase srpski ama od AVMU go zabranija

Sent from my ZTE Blade L2 using Tapatalk

Конечно нешто добро пуштија Макс тв

Два нови филмски тв канали со превод на македонски јазик.
М1 за Start и Comfort , а М1 Gold само за Comfort.

Каналите се хрватски но имаат превод на македонски јазик. Во програма скоро исти како HBO без реклами, 24/7 доста атрактивни филмови .

Исто така на број 7 го средиа оној нивни инфо канал и сега се вртат трејлери за филмови од видеотеката и HBO исто и оние стандард информации за претплата на пакет канали. Се надевам дека конечно нема да има веќе Макс тв инфо канал после секој 10 канали туку ќе е еден .

Конечно нешто добро пуштија Макс тв

Два нови филмски тв канали со превод на македонски јазик.
М1 за Start и Comfort , а М1 Gold само за Comfort.

Каналите се хрватски но имаат превод на македонски јазик. Во програма скоро исти како HBO без реклами, 24/7 доста атрактивни филмови .

Исто така на број 7 го средиа оној нивни инфо канал и сега се вртат трејлери за филмови од видеотеката и HBO исто и оние стандард информации за претплата на пакет канали. Се надевам дека конечно нема да има веќе Макс тв инфо канал после секој 10 канали туку ќе е еден .
i pickbox

Да ги пофалам Макс ТВ за новиве канали и за тоа што ме послушаа и си го средија инфо каналот.

Да ги пофалам Макс ТВ за новиве канали и за тоа што ме послушаа и си го средија инфо каналот.
Јас за инфо каналот да го средат вака им зборам веќе неколку месеци а и години наназад откако почнаа да прават инфо канали.

Јас за инфо каналот да го средат вака им зборам веќе неколку месеци а и години наназад откако почнаа да прават инфо канали.

Е, јас еднаш им реков и одма ме послушаа. :P
Шала на страна, нека продолжат вака со нови иновации и мислам дека ќе имаат поголем број на корисници (секако, задоволни). :)

Приметив дека програмава на М1 на сајтот е скроз подруга од онаа на Макс тв

Моментално почна The Expendables а на сајтот пишува Ghost Rider 2. Koj знае зошто вака.

Големо чудо, инфо каналот го средиле.
Гледајте инфо канал.
Епа добро е да се среди а не вртам по програмите после 7 канали Инфо канал за Макс Балкан пакет, вртам пак после 10-20 канали инфо канал за ТВ-тека, па вртам канали пак инфо канал за Tring...

Редно е да средат се во еден инфо канал.[DOUBLEPOST=1443472076][/DOUBLEPOST]
dali nekoj go ima aktivirano pickbox?

На Макс тв сега е бесплатно за гледање.[DOUBLEPOST=1443472289][/DOUBLEPOST]Да надополнам М1 и М1 Gold во Македонија се посебно направени кој немаат ист редослед програма филмови секој ден како кај хрватската верзија. Филмовите се исти само се емитуваат во различни термини.
Еве ја македонската верзија.
http://www.m1film.mk/

Последно уредено:
jas se javiv dopolnitelen paket bilo 249 denari mesecno ama treba eden mesec test period da go probame

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom