Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj mene go nema uste, i ako znaes kazi mi moze li so edna pretplata da se koristi na dva rrsiveriПуштија Pickbox бесплатно до не знам кој месец, после ќе се наплаќа изгледа месечно. Ми стигна порака на Макс тв ама несакајќи одма ми се исклучи и не ја прочитав убаво![]()
Би требало да може, затоа што ако купиш претплата за компјутер или самсунг тв, имаш право да ја користиш од максимум два уреди.Kaj mene go nema uste, i ako znaes kazi mi moze li so edna pretplata da se koristi na dva rrsiveri
Не знам ништо, сеуште ни официјално не имаат напишано на сајтот нити на фејсбук.Kaj mene go nema uste, i ako znaes kazi mi moze li so edna pretplata da se koristi na dva rrsiveri
Ти реков кај мене нема ништоДобро ова Pickbox го пуштија само кај одреден број корисници ? Никој ништо не пиша за него, нити на фејсбук официјално нема ништо за него. А мене ми се појави на приемникот. Дури и порака ми излезе која не ја прочитав добро но она што упсеав да прочитам е дека некој месец е бесплатно а после ќе се наплаќа.
koj broj?Пуштија некој М1 филм канал.