MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштија Pickbox бесплатно до не знам кој месец, после ќе се наплаќа изгледа месечно. Ми стигна порака на Макс тв ама несакајќи одма ми се исклучи и не ја прочитав убаво:icon_lol:

Пуштија Pickbox бесплатно до не знам кој месец, после ќе се наплаќа изгледа месечно. Ми стигна порака на Макс тв ама несакајќи одма ми се исклучи и не ја прочитав убаво:icon_lol:
Kaj mene go nema uste, i ako znaes kazi mi moze li so edna pretplata da se koristi na dva rrsiveri

Kaj mene go nema uste, i ako znaes kazi mi moze li so edna pretplata da se koristi na dva rrsiveri
Би требало да може, затоа што ако купиш претплата за компјутер или самсунг тв, имаш право да ја користиш од максимум два уреди.

Добро ова Pickbox го пуштија само кај одреден број корисници ? Никој ништо не пиша за него, нити на фејсбук официјално нема ништо за него. А мене ми се појави на приемникот. Дури и порака ми излезе која не ја прочитав добро но она што упсеав да прочитам е дека некој месец е бесплатно а после ќе се наплаќа.

Добро ова Pickbox го пуштија само кај одреден број корисници ? Никој ништо не пиша за него, нити на фејсбук официјално нема ништо за него. А мене ми се појави на приемникот. Дури и порака ми излезе која не ја прочитав добро но она што упсеав да прочитам е дека некој месец е бесплатно а после ќе се наплаќа.
Ти реков кај мене нема ништо:D

pickbox sega za sega bil pusten samo za comfort paketite od 1 oktomvri za site korisnici

Sent from my ZTE Blade L2 using Tapatalk

Аааа, браво... :icon_mrgr: Хрватски канал а филмовите одат со Македонски превод :aplauz:

Според програмата што ја нудат (што иде на Макс ТВ) даваат добри филмови...
Ghost Rider 2
The Expendables
Killers

Добри е Максов со филмскиве канали, само уште на АМЦ да стават некаков скапан превод и топ ќе биде (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom