Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха, може не ме бива мене, не викам не. Ама за тебе и за самопрогласената интелектуална багра на нискоинтелегентниот Заев, која го пропагира на форумов сум Макијавели.Јамајка, политиката и геостратегијата не ти се јака страна, но добро што си политичко неутрален.
Да бев ти, немаше да играм на карта нискоинтелигентност кај претс. на партиите.Аха, може не ме бива мене, не викам не. Ама за тебе и за самопрогласената интелектуална багра на нискоинтелегентниот Заев, која го пропагира на форумов сум Макијавели.
Јас не играм, они играат. Ставрогин ја кажа причината поради која Заев нема да ги добие предвремите избори .Да бев ти, немаше да играм на карта нискоинтелигентност кај претс. на партиите.
Не, дека се чудиш зошто ветерани на УЧК би војувале со цела армија, на сред град. Пошто нели, немале никаква причина за такво нешто, гарант биле платени од власта.За бродец не знам, кажи што сакаш за таму, ако мораш да правиш паралели.
И да, можно е и да се глупи ветераните, сепак суперинтелигентните не војуваат.
Полицијата - Без загубиНе, дека се чудиш зошто ветерани на УЧК би војувале со цела армија, на сред град. Пошто нели, немале никаква причина за такво нешто, гарант биле платени од власта.
Еве, во Бродец беше буквално истата ситуација, и тогаш ли терористите беа платени од власта да ја дефокусираат јавноста? Или полесно ти е вината да ја префрлиш на друг, за да ги одбраниш "твоите"?
Тоа се жртви, а не резултат. Резултатот и во Бродец и во Куманово е македонска победа и разбиени терористи.Полицијата - Без загуби
ОВК - 8 убиени терористи , 11 ранети терористи, 69 уапсени
Ова е *резултатот* од Бродец, ако не мрзиш, стави *резултати* од Куманово.
Требало да има 88 убиени терористи, а не само 8.Полицијата - Без загуби
Акцијата во Бродец се одвиваше во планина, на отворено, на далеку попрегледен терен.Полицијата - Без загуби