Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Замисли Санчез да ми беше капитен :place:
Sgx0SqF.png

Има некој направено на ultimate.fantasyPL? Како се правилата таму?
@DaniBMW

Имaв првaтa гoдинa тим.
Мнoгу пoвеќе игрaчи се купувa. Oгрaничен си, требa и некoлку млaдинци дa земеш.

Имaш стaртнa 11кa и двa редa измени пo 6-7 игрaчи мислaм беa.
Пo зaвршувaњетo нa нaтпревaрите вo сaбoтa мoже измени дa прaвиш сo првиoт ред резерви и стaртнaтa 11кa. Истo и oд неделa зa пoнеделник. Кaкo ЛШ и ЛЕ, aкo си игрaл.
Бoдувaњетo е истo, oсвен некoи пoени пoвеќе штo имa зa клучни пaсoви, креирaни и прoпуштени гoлеми шaнси и сл.
Мислaм декa и вo трaнсферите имaше oгрaничувaње. Не мoже кoлку сaкaш дa прaвиш.

Има некој направено на ultimate.fantasyPL? Како се правилата таму?
@DaniBMW
Money money money.. не верувам некој да напраи тим таму барем тука од кај нас, освен ако нема вишок на пари за фрлање, а на обичното фантази да го шљакаат од сите страни :)

Педро, Клајн, Кејхил :kuracc:
41поен до сеа, со надеж дека Најсмит ќе дае два гола и ќе стигнам до 55 поени.

Аман бе нели Бентеке беше тактичка замена? Сум нашол и јас од Ливерпул бодови да вадам...Иначе ме утепаа од старт со цените, а секое коло шутирав еден по еден. Руни, Хендерсон, Стерлинг, Хазард, Депај, Бентеке вкупно ми намалија 1м. Јеботе и повреди и форма на Челзи. (n)

Мислев ќе биде катастрофа ама дојдов до просек од 47 и задржување на 1 место у сите лиги (y)
Штета што Алдервилд ми е трета замена па ќе влезе мртвиов Сања со 0 поена тоа не размислив да ги подредам замените :/

@DaniBMW Има шанса некако денес Олсон ако умре Кујате или Редмонд да ми се убацат у екипа?

Пу бе Нејсмит па ќути бе глупердо се расправљаш за ич ништо и добиваш жут ти ебам муцката а против Челзи играш како допингиран ебати жутоклунец

А јас си го продадов Лукаку за Вилсон :place: Ај не се жалам, Мата капитен ме извади за сите. 66 поени топ ми се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom