Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Лемина супер играше како реџиста против Џенова и Наполи (од кога излезе Хернанес). Мислам дека треба да игра прв состав и на таа позиција, додека зад напаѓачите Переира и Хернанес како бек ап.Нека поминат репрезентативните настапи па да се вратат сите во составот и да заличиме на тим.

Настрана кршењето, и уште понастрана голот.
Пасот му беше на ниво како и проигрувањата. За разлика од полжавите околу него се бореше за позиција и секогаш беше достапен за да прими топка.
Вакви играчи требаат.
Тој и Переира кој докажа дека треба да е прв избор зад напаѓачите по не знам кој пат се светли точки.

Иначе само да не го избркаат Алегри. Клоп и Анџелоти не идат во ваков неред, а Маѕари му е неисполната желба на МАрота да му ебам кривиот.

Хернанес во улога на Пирло... :toe:Абе излезе од игра и одма Лемина светна на неговата позиција. Никад у живот не играл бразилецов таму, сега ми го става Алегри на таа позиција, против Наполи на гости.

Одбраната - шта речи?
Средината - шта речи?
Нападот - шта речи
Џиџи... ај остај го него, Ханда е боље :pos:.

Знаете што е најтажно? Ќе ги плеснеме Севиља дома, и потоа пак ќе се мачиме во лигава.
Алегри тотално се изгуби, ги изгуби конците во тимот. Не ми смета толку поразов од Наполи, секогаш сме губеле таму... ми смета што не ги победивме Удинезе, Киево и Фросиноне.
Фаците на Недвед и Ањели доволно кажуваат, и на нив им гори под нозе... можеби не како Алегри, ама и тие ќе си имаат проблеми да се оправдаат пред тифозите.

Скудетото е веќе загубено, кажав јас уште во 2 или 3 коло, се гледаше дека треба време и време да помине додека да си дојдат резултатите... а башка и повредиве на клучните играчи не дотепаа.

Погба со 10-ката на грб.... Ој Куку Нонен, нека ја предаде наредната сезона, и нека одмори малце тој број.

Хернанес во улога на Пирло... :toe:Абе излезе од игра и одма Лемина светна на неговата позиција. Никад у живот не играл бразилецов таму, сега ми го става Алегри на таа позиција, против Наполи на гости.

Одбраната - шта речи?
Средината - шта речи?
Нападот - шта речи
Џиџи... ај остај го него, Ханда е боље :pos:.

Знаете што е најтажно? Ќе ги плеснеме Севиља дома, и потоа пак ќе се мачиме во лигава.
Алегри тотално се изгуби, ги изгуби конците во тимот. Не ми смета толку поразов од Наполи, секогаш сме губеле таму... ми смета што не ги победивме Удинезе, Киево и Фросиноне.
Фаците на Недвед и Ањели доволно кажуваат, и на нив им гори под нозе... можеби не како Алегри, ама и тие ќе си имаат проблеми да се оправдаат пред тифозите.

Скудетото е веќе загубено, кажав јас уште во 2 или 3 коло, се гледаше дека треба време и време да помине додека да си дојдат резултатите... а башка и повредиве на клучните играчи не дотепаа.

Погба со 10-ката на грб.... Ој Куку Нонен, нека ја предаде наредната сезона, и нека одмори малце тој број.
Позитивното е што ги имаме играчите да ја свртиме сезоната ама не треба поќе да си дозволиме кикс а со оглед на повредиве...

Napoli 2-1 Juventus
Shots: 13-12
On target 5-3
Dribbles 13-19
Tackles 34-15
Pass Accuracy 81%-85%
Possession 54-46%
Сите бевме свесни дека кога ерата ќе заврши ќе биди тешко и ете стигнавме до тоа, позитивното е што квалитетот е тука е сега...
Како и дае сезоната трај до Мај :)

Лемина супер играше како реџиста против Џенова и Наполи (од кога излезе Хернанес). Мислам дека треба да игра прв состав и на таа позиција, додека зад напаѓачите Переира и Хернанес како бек ап.Нека поминат репрезентативните настапи па да се вратат сите во составот и да заличиме на тим.
Да да, Реџиста, кога веќе е тргната низ брдо сезоната, сакам да видам како ќе игра таму. Очекував дека ќе биди замена за Видал ама мечов ме заинтригира како ќе се покажи таму.

Хернанес не ми го спомнувај после ова денес плис. Подавањата му беа со прецизност од +/- 30м.

Го вади Дибала го остава Заза :facepalm:
Погба на двете страни има играч он шутира од 35 метра..
Тоа е тоа дури не се вратат Маркизио, Кедира и Асамоа нема шо да се гледа.
Како бе Деви, па само Маркизио ни е сигурен стартер, нема врска ова ни со него ни со другиве двајца.. пристап, карактер, недисциплина.. два пати коа ги имавме тие работи, два пати победивме.. неаме идентитет и не знаеме шо сакаме, лошото е што којзнае коа ќе дознаеме, и што притисоков се зголемуе од меч во меч...

Уште не ја сметам лигата за изгубена, али ако нема 6 бода од Болоња и Интер ќе морам да преминам у песимизам, толку ми е лимитот

Го вади Дибала го остава Заза :facepalm:
Погба на двете страни има играч он шутира од 35 метра..

Како бе Деви, па само Маркизио ни е сигурен стартер, нема врска ова ни со него ни со другиве двајца.. пристап, карактер, недисциплина.. два пати коа ги имавме тие работи, два пати победивме.. неаме идентитет и не знаеме шо сакаме, лошото е што којзнае коа ќе дознаеме, и што притисоков се зголемуе од меч во меч...

Уште не ја сметам лигата за изгубена, али ако нема 6 бода од Болоња и Интер ќе морам да преминам у песимизам, толку ми е лимитот
Па покрај онаков Лемина само Маркизио да ти кажам личи на стартер.
и по 100000 пат ќе релам ПЕРЕИРА МОРА ДА ИГРА ЗАД НАПАЃАЧИТЕ КАКО ПРВ ИЗБОР.[DOUBLEPOST=1443301444][/DOUBLEPOST]
Да да, Реџиста, кога веќе е тргната низ брдо сезоната, сакам да видам како ќе игра таму. Очекував дека ќе биди замена за Видал ама мечов ме заинтригира како ќе се покажи таму.

Хернанес не ми го спомнувај после ова денес плис. Подавањата му беа со прецизност од +/- 30м.
Изигра на една пријателска за време на паузата за репрезентации беше неверојатен и против Фросиноне ако не се лажам некоја минута играше таму и беше одличен откако влезе.

Тој и Переира кој докажа дека треба да е прв избор зад напаѓачите по не знам кој пат се светли точки.

Иначе само да не го избркаат Алегри. Клоп и Анџелоти не идат во ваков неред, а Маѕари му е неисполната желба на МАрота да му ебам кривиот.
За Переира не сум сигурен дека треба да е првотимец. Знам дека ти е милениче и не порекнувам дека е корисен како играч.
Ама типот е покорисен во хаотична средина кога треба индивидуалци за бркање резултат. Некако не ми легнува во зонска игра.

Мацари бил на пат за ливерпул. Анчелоти тешко. Клоп го чека Баерн.
А Алегри не бега за брзо.

Јас веќе сум си помирен, оваа сезона титула нема во Калчото. Нека гледат да се опраат и да стигнат до 2-3 место т.е. во ЛШ за наредната сезона. Не значи дека не верувам во тимот, напротив не сакам да ги поставувам очекувањата на високо ниво (гледајќи во каква каша сме ) па потоа да следува поголемо мое разочарување во случај на не освоено скудето.

Фаците на Недвед и Ањели доволно кажуваат, и на нив им гори под нозе...

Нема врска ова што го пишав, Ањели кур го боли :coffee:

12038098_1594892807217596_4354640599871250637_n.jpg

За Переира не сум сигурен дека треба да е првотимец. Знам дека ти е милениче и не порекнувам дека е корисен како играч.
Ама типот е покорисен во хаотична средина кога треба индивидуалци за бркање резултат. Некако не ми легнува во зонска игра.

Мацари бил на пат за ливерпул. Анчелоти тешко. Клоп го чека Баерн.
А Алегри не бега за брзо.
Немам изгубено доверба во Алегри јас ама не значи дека не треба да го критикувам за ова денес. Кога Дел Нери остана цела сезона Алегри не бега за брзо.

Липи е слободен :D[DOUBLEPOST=1443301790][/DOUBLEPOST]
Нема врска ова што го пишав, Ањели кур го боли :coffee:

12038098_1594892807217596_4354640599871250637_n.jpg
ДА МУ ГО СЕЧАТ.

Него таквото го боли ние нерви киниме се оболивме.[DOUBLEPOST=1443301855][/DOUBLEPOST]14 vs 2 - Tonight #Napoli made 14 recoveries in the opp half, #Juventus only two. Aggression. #NapoliJuve

Ова е состојба над таа со покажување бес, во оваа состојба се вртат мисли како отказ за тренерот...
Гледај сеа ќе ги тепаме Шпанице во ЛШ и тоа минимум со 2 гола.

Видете го каков ни е претседателов бе... Капетан Пештерко бр.2
Ама ќутете, додека врла пари на играчи, добар си е :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom