Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Фичо Петковски се оженил. Не му честитате? :icon_lol:

12047143_10203500374749960_5089710242868997901_n.jpg

Па знае он дека сега му е правиот момен да се ожени,дур е во Вардар и со оваа плата има шанса да ќари нешто квалитетно. :D А не после ова,кога ќе е направи трансфер у Царев Двор,со таа мисиркина фаца ќе треба да куппува невеста од Албанија,ебаго... :D

Абе се заебава Џонтра бе, да правеше овој свадба ќе испоставаа сите слики од ФК. Плус младожња кај има без машна и на округла маса .:ROFLMAO:

Сестра му е таа со црвениот кармин а таа со црните шишки е невестата ваљда.
Така видов на фб кај сестра му, школска ми е, пишала добредојде во фамилијата... можда веридба праел да го ебам. :toe:[DOUBLEPOST=1443263405][/DOUBLEPOST]кај татко му у Деспина. :D

СОСТАВОТ НА ВАРДАР: 28. Пачовски, 3. Попов, 4. Мијушковиќ, 6. Грнчаров, 77. Брдаровски, 16. Глигоров, 20. Николов, 58. Ромеро, 70. Фелипе, 9. Блажевски, 22. Ивановски.

РЕЗЕРВИ: 90. Гачевски, 7. Љамчевски, 8. Спировски, 10. Дашјан, 19. Хамбарџумјан, 21. Новак, 97. П. Петковски.

Седлоски го закова Дашјан на клупа, не е ништо полош од она дрвоно Николов, каков антиталент ми е малиот. Штета, на таа позиција и те како ни е потребен креативец и играч што знае да повлече топка.

Требаше да го исклучам стримот за гол да дадеме :pos: Со играта во второ дефинитивно заслуживме, колку шанси утнавме...

Шо е работава со Ромеро бе? 2 дирекни црвени, а само што се врати... глуп ли е?

Шо е работава со Ромеро бе? 2 дирекни црвени, а само што се врати... глуп ли е?
На Делчо синот без везе му додели црвен него, а Цикарски пројде со жут во меѓусебно кошкање. Нема среќа типот со црвениве картони, иначе одличен беше денеска.
Како и да е, ептен ќеиф ми се напраи што го сркнаа романтичните курвичиња у 93-та. Против без раце и без нозе ако треба ќе останат за да ни однесат некој бод, а против Ренова и Шкендија лагано си губат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom