Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Треба целосна реконструкција на нападот, Шиле, Љамче, Фичо доста им беше.. Не знам зошто Петар Петковски не добива шанса, гледам и за младинска репрезентација добро играше, и во Вардар кога влагаше сезонава беше добар. Асани колку глуп црвен доби .. :tapp: Тешко ќе биде, Шкендија не планира да испушти бодови ..

Победа против Ренова како гости - мислена именка...
Kuti, edinstvena pobeda so mi teknuva e koga konecno ni dozvolija da gostuvame, Zendeli(teroristot) im branese, 2-0 mislam gi pobedivme.

Za denes ne bevme losi, vo vtoro sepak padnavme malce i nemase tolkav posed na topka kako vo prvo, ama pak bevme solidni, imavme i 4-5 sansi posebno fico me iznervira promasi sansi kaj sto trebase samo da postavi noga i on uspea dve tri takvi da promasi, posebno me iznervira koa vo edna mesanica fico stigna do topkata i imase mal prostor da sutira ne sutna tuku probada dribne i poso imase 3-4 igraci mu ja izbija, isto i mijuskovic imase sansa ama mislam go izblokiraa vo posleden moment.
Se na se spored igrata i sansite zasluzivme da pobedime ama ete napadot ni e katastrofalen.
Najveke razocaran sum od blazevski, dzabe tolku golovi dade koga ne e niso podobar od ljamce, 1 na 1 i mu ja zimaat kako na malo dete, a ima zagarantirano mesto vo prva postava.
Ama toa e sto e, ke terame vaka pa zimoska akp ne donesat dvajca klasa igraci vo napadot edno ekstra krilo i eden spic vo kvaliteti minimum kako Felipe, titula ne gledame a upravata ke bide najbezbolno sami da si otidat, poso imaa fora dve godini niti go krenaa organizaciski niti pak napravija sostav koj e klasa nad site vo makedonija, ajas tvrdam deka ke so parite so raspolagaat deka, i ke donesam poveke publika na stadion, i ke imav sostav koj ke imase do sea maksimalen ucinok.

Последно уредено:
Барајќи нешто на нет најдов интересна вест за животната приказна на Хуан Фелипе.
На бугарски е веста па се помачив да го разберам и преведам.
Лани летото тој дошол во Цска Софија случајно. Другар му од детството Жуниор Мораеш играл за Цска во сезоната 2011-12 и на 24 утакмици постигнал 16 гола и бил прогласен за играч на сезоната за таа година. Мораеш направил трансфер во Металург Доњецк (од летово игра во Динамо Киев) но Цска му останала должна околу 160.000 евра. Од клубов се чуделе како да му ги платат и Мораеш дал решение на маса. Рекол дека ќе се задоволи со 30.000 евра (им опростил 120.000 евра) ама ако го донесат во Цска другар му од детството Хуан Фелипе со кого заедно играле во Сантос. Раководствово на Цска се бунело зошто не го гледале и незнаеле што играч е ама Мораеш дал збор дека гарантира за него и дека ќе заврши голема работа за клубот. Хуан Фелипе во детството бил во голема немаштија и беда. Поплава во Бразил му ја однела куќата и тој со семејството и трите деца останал на улица пред неколку години. Лани жена му и децата, му живееле по роднини.
Во Софија на аеродром дошол по влечки, гладен и воопшто не носел со него копачки. Воопшто не го напуштал хотелот во Софија за да не прави дополнителни трошоци и секој денар (по нашки) го испраќал за семејството во Бразил.
Ццц што ти е судбина. Што ти значи искрено другарство а не од корист другарство и глумење.
Е од вакви луѓе што имаат видено мака во животот бива и човек и играч. А ку*ов ми мамини и татини синчиња што најголема мака им е сами за јадење да си направат дома ништо не бива од нив. Кај нас се умислени играчи од мали затоа ние сме на ова дереџе.
Капа доле за Жуниор Мораеш и Хуан Фелипе. Прави добро за да ти се врати со добро. Годинава за Динамо Киев од 7 настапи има 3 гола мајсторов. Капа доле.
Оној горе не заборава (y).
1434433243.jpg

Задутре ќе лапаме прв трофеј сезонава?

Последно уредено:
Prvenstveniot natprevar protiv Rabotnicki mora da se dobie inaku Shkendija ke odlepi na tabelata i posle treba da se nadevame na cuda.A i nz Stojkov dojde kako golemo pojacanje a dosega nisto od nego.Zimeto ke mora da baraat kvaliteten spic i krilo najmalku kako novi zasiluvanja.

http://sportmedia.mk/fudbal/domashn...rdar-se-otvora-i-trening-kampot-i-fudbalskata
Второ одложување на отварањето на тренинг кампот, најтрагично е што целава работа се брза, и се работи фушерјаски само што побрзо да се отвори.

Па мора да биде посебен датум, 8 септември, 11 октомври .. :oeoeoe:

image.jpg Сами против сите!!

Нека ми објасни некој која е логиката после парични премии Ренова да им земе бодови на Киселиве?? ффм коските да ви скапат!! бел ден да не видите[DOUBLEPOST=1442991876][/DOUBLEPOST]image.jpg
Во нормална држава вака се прави, ама во нормална.

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 129119 Сами против сите!!

Нека ми објасни некој која е логиката после парични премии Ренова да им земе бодови на Киселиве?? ффм коските да ви скапат!! бел ден да не видите[DOUBLEPOST=1442991876][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 129120
Во нормална држава вака се прави, ама во нормална.

Zosto ne gi pobedivte ? i da gi nagradile vie trebase da gi tepate.ne e problemot do Shkendija, tolku mozevte protiv Renova, i Shkendija ke ispusti bodovi do kraj, i ke placeme Vardar gi nagradile?

Не е проблемот што сте ги наградиле против нас, проблемот е што ако сте им фрлиле пари да играат против нас, ќе им фрлите пари и за да ви ја пуштат на вас :D Тоа е местење утакмици, ова не.

Сомнителни ми се и Турново на кои им позајмивте два играчи за да ги спасите, и секако Брегалница вашиот вечен пријател :D
Нормално и Слога ќе игра за вас.

Никој не ни е крив што си немаме клуб што ќе игра за нас во лигава, не знаат уште како функционираат работите во Македонија :icon_mrgr:

Ќе имаме таков клуб до година, Љубанци :D

Некоја од телевизииве ќе пренесува вечер?
Нема да има пренос.

Единствениот преживеан нека не пробува со неговиот весник да се вади за тоа што е неспособен и краде од Вардар плус парички, титула ако не освои Вардар се знае прв виновник кој треба да биде казнет т.е да лета( он и вака не треба да се чека да ја изгубимем титулата па да лета од Вардар туку уште сеа да се избрка).
Тоа што Искра ги мотвиира плус или па и си ги купува утакмиците е нивни проблем, а тоа што ние не донесовме играчи и засилувања на дефицитарните позиции, и сеа што не можеме да победиме против треторазредни екипи е наш проблем, и виновникот треба да си го бараме кај нас.
П.С Сеа покрај спортски дикретор немаме и извршен директор по смената на Самовилата, кој е сменет од таа позиција и ќе бидеп оставен како директор на младинската академија во Парк. :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom