Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Мини серијата Tut ја изгледа некој?

Има три епизоди кои траат околу 1ч. и 20 мин. Ми остана уште последниот (трет) дел да го изгледам. Не е нешто посебно добра серијата, но ми се допадна.

CGmreSEUkAAgK9o.png

Главна личност е Avan Jogia кој го знаете од Спартакус.

tut_1.jpg

maxresdefault.jpg

Никогаш не обрнував внимание на Olive Kitteridge. На HBO on demand секогаш ја прескокнував, но по ЕМИ наградиве мислам дека заслужува да одвојам 3 саати за неа. Да видам зошто ги собра ЕМИ наградите. Ја изгледал некој?

Никогаш не обрнував внимание на Olive Kitteridge. На HBO on demand секогаш ја прескокнував, но по ЕМИ наградиве мислам дека заслужува да одвојам 3 саати за неа. Да видам зошто ги собра ЕМИ наградите. Ја изгледал некој?

Одлична минисерија со НВО квалитет. Ако ги имаш гледано John Adams и Band of Brothers знаеш дека те чекаат саати уживање. Дефинитивно ги заслужи сите награди, посебно за глумата на Франсес Мекдорманд. Вреди да се гледа а и не е долга, четири дела кои траат по околу еден саат.

Unbreakable Kimmy Schmidt, нова е, една сезона до сеа, филгуд серија креирана од Тина Феј, главниот лик е Кими Шмит кој е како комбинација од позитивната енергија на Шумеча Таблета и Анимагус што ја шират на форумов, ја игра супер симпатичната Ели Кемпер. (y)

Дечки , да предложете некоја стварно јака америчка комедија од моја се моча од смеење :) Освен Биг Бенг Теори.

Дечки , да предложете некоја стварно јака америчка комедија од моја се моча од смеење :) Освен Биг Бенг Теори.
Ко за тебе, Scrubs.
Ако немаш гледано, и That's 70s Show.

Кои ти се свиѓале, за полесно да ти предложиме слични :)
Па, Friends, My Name is Earl, Big Bang Theory и без-конкурентините Фазлиновичи - Луд Јебе Збуњeног :) Воа ми е така нај нај до сега од хумор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom