Гледам фудбал од 96та и освен годината кога Јувентус беа втора лига и двете сезони по неа во Италија доминираа Јувентус,Милан и Рома,а Интер,Парма,Лацио,Фиорентина беа тимовите што се тркалаа од 4то до 7мо место.Затоа не го сметам Интер за топ клуб,може да имав 50 или повеќе години ќе сум знаел за големината на Интер стварно се извинувам.
Кузнае што си гледал друже, калчо сигурно не.Гледам фудбал од 96та и освен годината кога Јувентус беа втора лига и двете сезони по неа во Италија доминираа Јувентус,Милан и Рома,а Интер,Парма,Лацио,Фиорентина беа тимовите што се тркалаа од 4то до 7мо место.Затоа не го сметам Интер за топ клуб,може да имав 50 или повеќе години ќе сум знаел за големината на Интер стварно се извинувам.
имаме и ние таква будалане не,го иаме Мело у екипа,неаме гајле :p
Го шиљел на порки на VHS.Кузнае што си гледал друже, калчо сигурно не.
Cool story, bro. Легни си, ќе ти поминит.Гледам фудбал од 96та и освен годината кога Јувентус беа втора лига и двете сезони по неа во Италија доминираа Јувентус,Милан и Рома,а Интер,Парма,Лацио,Фиорентина беа тимовите што се тркалаа од 4то до 7мо место.Затоа не го сметам Интер за топ клуб,може да имав 50 или повеќе години ќе сум знаел за големината на Интер стварно се извинувам.
Па у Монте Карло да не живееш.Се утепав од смеење еј, сфака час.
Јака му е финтава со зебрава многу
Кој цар ејПлус заебанцииве топ, јак вокабулар све како што треба
Закон
Озбилно сеа, мора да се преселим у село да го сФатим хуморов на патолошкиов изглеа
Зашто да се преселуваш?Се утепав од смеење еј, сфака час.
Јака му е финтава со зебрава многу
Кој цар ејПлус заебанцииве топ, јак вокабулар све како што треба
Закон
Озбилно сеа, мора да се преселим у село да го сФатим хуморов на патолошкиов изглеа
Трета опција ни е за спас... Матри прва, Бориело втора![]()
Враќајте го овај во јануари, само овај ви е спасов.![]()